€ 25,75
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Glucomen LX Sensor Strips

Teststrips voor kwantitatieve glucosemeting in capillair volbloed met de GlucoMen LX meter.  Glucomen Lx sensor strips worden gebruikt om het bloedglucosegehalte te bepalen bij diabetespatiënten. Er dient een druppel bloed aangebracht te worden op de teststrips die in een bloedglucosemeter moeten gebracht worden waarna deze het bloedsuikergehalte zal bepalen.

Eigenschappen:
 • Bloedvolume: 0,3 µL.
 • Testresultaat in 4 seconden.
 • Eenvoudig bloeddruppel aan te brengen aan het uiteinde van de strip. Bloed wordt door capillaire werking direct opgezogen.
 • De bloedglucosemeting start alleen als er voldoende bloed door de strip is opgenomen.
 • Codering: Automatisch. Codering is niet nodig.

Indicatie

voor het bepalen van het bloedglucosegehalte bij diabetespatiënten

Gebruik van Glucomen LX Sensor Strips

Breng een druppel bloed aan op de teststrip die moet aangebracht worden in een glucosemeter.
Glucomen LX Sensor Strips 50 stuks
€ 25,75

Laatste reviews en ervaringen met Glucomen lx sensor strips

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel goed en gemakkelijk om thuis zelf je glucose spiegel na te kijken en zo zeker te zijn dat je dag niet te hoog aan suiker in je bloed begint, dus OK.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze strips werken perfect. Ze geven de juiste waarden aan. Deze strips zijn aan alle patienten met diabetes aan te bevelen. Ik gebruik deze strips al vele jaren. En zo nu en dan controleren bij de dokter, geven ze bijna altijd dezelfde waarde aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Glucomen lx sensor strips gebruiken om je suiker te meten is voor de persoon die diabetes 1 of 2 heeft een gemakkelijk produkt om dagelijks je suikergehalte te checken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Beste teststrips doe ik ooit gehad heb. Gebruik hem voor mijn kat die suiker ziekte heeft . Ik heb veel soorten geprobeerd maar voor een kat iS het erg moeilijk
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze strips testen heel gemakkelijk en goed, het testapparaatje zelf is al in mijn bezit evenals de naaldjes. De strips zijn goedkoper hier te bestellen dan bij de apotheek en ook nog eens een supersnelle levering en voor een zeer goede prijs.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De producten die ik bestel zijn goed in orde en vervullen in elk opzicht wat ze beloven. Ook ben ik zeer tevreden van de levering!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super goede en tijdige levering. Ik bestel graag opnieuw bij jullie, omdat de prijs-kwaliteitverhouding klopt voor de volle 100%. Zelfs voor bestellingen in het buitenland, is de levering er in een paar dagen!!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  product uistekend, correcte informatie, levering door koerier zeer slecht: rijdt met vrachtwagen op stoep waar dat niet is toegestaan, rijdt daarbij lantarenpaal totaal scheef en beschadigd achter, en reed daar na weg. Is nogal asociaal. Is kennelijk door buurtbewoner gemeld bij politie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Alles is goed gelukt. Snelle levering, passende verpakking en de goedkoopste prijs in vergelijking met de apotheek in de buurt, waren doorslaggevend om bij jullie te bestellen!!

Glucomen LX Sensor Strips kopen

Je kan Glucomen LX Sensor Strips van het merk Menarini Benelux, geproduceerd door MENARINI BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Meetapparatuur > Glucosemeters
Welzijn & Gezondheid > Diabetes > Glucosemeting