€ 16,48
€ 13,51
Bespaar 18% (€ 2,97)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Fixomull Stretch ADH 10cm x 10m

Fixomull stretch zorgt voor een volledige verbandfixatie aan gewrichten, bewegende en gewelfde lichaamsdelen.

Fixomull stretch is een niet geweven vlies dat elastisch is in de breedte. Het vlies is lucht- en waterdampdoorlatend waardoor de huid onaangetast blijft. Het verband is heel eenvoudig aan te brengen en is erg komfortabel en zacht.

Dankzij Fixomull stretch kan men compressieverbanden aanpassen aan iedere wonde.

Ingrediënten Fixomull Stretch ADH 10cm x 10m

Het verband bestaat uit een polyester vlies en de hypoallergene kleefstof is polyacrylaat. Latexvrij.

Fixomull Stretch ADH 10cm x 10m 1 stuk
€ 16,48
€ 13,51
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Fixomull stretch adh 10cm x 10m

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product. Makkelijk op maat te knippen. Rug makkelijk verwijderbaar. Plakt goed en goed te verwijderen. Werkt uitstekend bij balen op de hiel bij nieuwe schoenen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed professioneel verband,kleeft goed,blijft goed zitten zelfs na douche,zeer elastisch en gemakkelijk hanteerbaar,geeft weinig tot geen allergische reacties.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fixomull stretch ADH 10cm x 10m is een uitstekend product. Voor elke wondbedekking of voor het bevestigen, kan je dit product gebruiken. Zelfs bij langdurig gebruik, geen huidirritaties.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een rekbaar verbandfixatie welke ook geschikt is voor de risico huid. Fixomull is te verwijderen zonder schade aan de huid te brengen. Tip: knip de "hoeken" rond, zo krult het niet op als je bv er een sok over aantrekt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Handige luchtdoorlatende pleister. Heel flexibel en daardoor goed te verwerken. Plakt erg goed! Maar is toch makkelijk te verwijderen. Pleister is anti allergisch dus voor iedereen te gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  prima spul, mijn zoon heeft een gevoelige huid en kan niet aan gewone pleisters, als sporter heeft hij regelmatig huidbeschadigingen die, met zalf bedekt, afgeplakt moeten worden. deze pleister verdraagt hij prima!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  gemakkelijk en elastische pleister, die ook in vorm te knippen is. Ik kan de pleister goed verdragen en heb er geen allergie voor. Ik ken het uit mijn werk in het ziekenhuis
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Al lang op zoek naar een tape die ook bij het zweten zou blijven hechten. Dat doet deze tape makkelijk, zelfs zo dat je het er daarna moet aftrekken. Mijn 'running nippels' zijn hiermee verleden tijd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fixomull is een heel fijn verband wat gewoon fantastisch werkt in combinatie met Inotyol na een skeeler-val, waarbij een flinke schaafwond is ontstaan!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben zeer tevreden,snelle levering en top product,voldoet zondermeer aan alle verwachtingen,zeer flexibele pleister handig op een rol om te gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product voor het afdekken van grote schaaf wonden. Wordt heel veel gebruikt in de wedstrijd skeelersport in combinatie met inotyol creme.Enkele dagen laten zitten totdat het er zelf afvalt (onder de douche)..wel wond eerst GOED schoonmaken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  super, echt een aanrader. Door het kunstgras vaak brandwonden en in combinatie me tde zalf werkt dit super. Snellere genezing en geen geplak meer aan de lakens

Fixomull Stretch ADH 10cm x 10m kopen

Je kan Fixomull Stretch ADH 10cm x 10m van het merk BSN Medical, geproduceerd door BSN MEDICAL , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Fixomull of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Hecht - en Kleefpleisters
EHBO & Thuiszorg > Verbanden