€ 24,90
€ 21,41
Bespaar 14% (€ 3,49)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Epitact Orhese Duim Soepel Rechts M

€ 24,90
€ 21,41

Laatste reviews en ervaringen met Epitact orhese duim soepel rechts m

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  de warmte geeft een gevoel van "welzijn" door de hele nacht gedragen te worden, zowel de rechter- als de linkerhand. Ik draag ze zo snel mogelijk de hele dag.....omdat ik ze niet wil gebruiken voor onderhoud aan huis
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede firma. Veel goedkoper. Snelle levering. Perfecte afhandeling van de bestelling. Wordt steeds geleverd zoals beloofd. Gemakkelijk te bestellen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Wanneer je met orthese te maken hebt, is het een oorlog om van die pijn af te raken. Je zoekt en blijft zoeken . De pijn gaat niet helemaal verdwijnen met Epitact Orhese , maar het verzacht .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na een periode van pijn aan de duim en allerlei zwachtels , ben ik in contact gekomen met het epitact duimverband. De ortese zit comfortabel om de duim en je voelt dat het goed doet . Zorg zeker dat je de juist maat kiest , beter iets te klein dan te groot . Is van groot belang voor een goed , deugddoend steunend effect . Zeer gemakkelijk in onderhoud .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Beschermt goed de duim en palm.Is ook heel goed bij gebruik van zalf,dan kun je nog zaken doen zonder dat ze je storen.Is aan te raden voor mensen die artrose hebben.Ze bieden een echte steun.

Epitact Orhese Duim Soepel Rechts M kopen

Je kan Epitact Orhese Duim Soepel Rechts M van het merk Epitact, geproduceerd door MILLET INNOVATION , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Orthopedische steunverbanden