€ 43,82
€ 39,44
Bespaar 10% (€ 4,38)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Epipoint Bandage Tenniselleboog

Stabiliserende orthese voor de behandeling van de tenniselleboog.

De stabiliserende orthese EpiPoint® helpt bij peespijn, zoals de zogenoemde tenniselleboog (Epicondylitis humeri) en soortgelijke spier- en peesaanhechtingsirritaties of -ontstekingen.

Het geïntegreerde elastische drukkussen (pelotte) zorgt voor een heel precieze ontlasting van de peesaanhechtingen. Er verschijnt een rood vlak op de band als de armband te strak zit en de druk te hoog staat ingesteld. Kan zowel links als rechts worden gedragen.

 • kan eenvoudig worden aan en uit gedaan
 • één universele maat
 • ademend materiaal
Uitvoering: EpiPoint® is verkrijgbaarineen universele maat en kan zowel rechtsals links gedragen worden.

Omvang van de onderarm: 22,5 - 33 cm

Indicatie

Een "Ace" voor tennisellebogen

De EpiPoint armband wordt via een klittenband rond de arm gesloten. De elastische rekband maakt een traploos instelbare compressiesterkte mogelijk. Aan de onderkant van de arm oefent de pelotte met drie noppenzones een gerichte compressie op het betreffende spiergedeelte uit. Op deze manier worden de peesaanhechtingen ontzien, wordt de stofwisseling geactiveerd en wordt de pijn in de arm verlicht. Irritaties en ontstekingen genezen sneller.

Zowel rechts als links effectief

De draaibare pelotte maakt het dragen aan linker- en rechteronderarm mogelijk. Een klein kijkvenster geeft aan voor welke kant de pelotte is ingesteld. De nauwsluitende orthese, met de binnenzijde van badstof, kan zonder enig probleem onder truien of overhemden worden gedragen.
Epipoint Bandage Tenniselleboog 1 stuk
€ 43,82
€ 39,44

Laatste reviews en ervaringen met Epipoint bandage tenniselleboog

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een hele goede bandage voor een tenniselleboog! De beste uit alle geteste! En inderdaad dat gevoel heb ik er dus ook bij! Een aanrader voor iedereen!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed artikel, heeft veel ondersteuning voor de elleboog waardoor je toch kunt blijven bewegen zonder over te belasten, makkelijk draagbaar en je voelt het niet als hinderlijk om te bewegen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Reeds gebruikt en gekocht bij Bandagist in België. We kennen het product. Praktisch aan te brengen en doeltreffend. Bij jullie besteld voor de interessante prijs.

Epipoint Bandage Tenniselleboog kopen

Je kan Epipoint Bandage Tenniselleboog van het merk Bauerfeind, geproduceerd door BAUERFEIND BENELUX BV , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Orthopedische steunverbanden
EHBO & Thuiszorg > Orthopedische steunverbanden > Elleboog