€ 40,92
€ 36,42
(€ 242,80 / 100 g)
Bespaar 11% (€ 4,50)
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Siliconen gel 15 g gel

Omschrijving van Siliconen gel

Ter voorkoming en behandeling van littekens. Maakt littekens vlakker, zachter, meer elastisch en daardoor minder zichtbaar. Daarnaast vermindert het de roodheid, jeuk en pijn van het litteken.

Medisch hulpmiddel.

Samenstelling
Polysiloxane.

Dosering
Gel: 2 keer per dag in een zeer dunne laag aanbrengen. Pleister: Gebruik de pleister minimaal 12 uur tot maximaal 23 uur per dag. De pleister dient dagelijks gewassen te worden met een milde zeep.

Let op!
Alleen gebruiken bij gesloten wonden, niet in aanraking brengen met slijmvliezen, niet te dicht bij de ogen aanbrengen.

 

Indicatie

Dermatix®-siliconengel voor de preventie van littekens bij pas genezen wonden en voor de behandeling van opvallende, onrijpe littekens.

Gebruik van Siliconen gel

Verwijder het dopje en knip het puntje van de tube af (voor de 60 g tube, enkel de afsluitfolie verwijderen). Was het aangedane gebied en dep het droog. Dermatix® mag alleen op schone, droge huid worden aangebracht. Masseer voorzichtig een kleine hoeveelheid gel op het litteken. Als u te veel gel aanbrengt, veeg dit dan voorzichtig met een doekje weg om vlekken in de kleding te voorkomen. Nadat de gel is opgedroogd, kan er make-up over worden aangebracht. Breng de gel één keer ’s morgens en één keer ’s avonds aan gedurende minimaal twee maanden; bij hardnekkige littekens kan echter een voortzetting van de behandeling nodig zijn. Dermatix® is ook geschikt voor gebruik bij kinderen.

Ingrediënten Siliconen gel

Polysiloxaan

Bijwerkingen van Siliconen gel

In zeldzame gevallen kan de gel roodheid, pijn of irritatie van de huid veroorzaken. Als u zich over deze of over andere bijwerkingen zorgen maakt, raadpleeg dan uw arts of apotheker

Waarschuwing

Dermatix® mag niet worden aangebracht op open, nog niet genezen wonden.
Dermatix® mag niet in aanraking komen met slijmvliezen of te dicht bij de ogen worden aangebracht.
Dermatix® mag niet worden aangebracht over andere huidbehandelingen zonder voorafgaand overleg met uw arts.
Siliconen gel 15 g gel
€ 40,92
€ 36,42
(€ 242,80 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Siliconen gel

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het is een geweldig product - zeer aangenaam en de effecten zijn vrij snel. De prijs op Farmaline is bcp interessanter dan in traditionele apotheken.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goede aanvulling op de dressing. Zorgt voor een goede hechting van het verband. Ik gebruik het ook 's nachts om het litteken te bedekken zonder het aan te kleden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze siliconengel heb ik gebruikt na mijn bovenarm operatie. Toen de draadjes eruit mochten heb ik de gel ingewreven, met als resultaat dat het litteken mooi verdwijnt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product werd mij aanbevolen door een arts specialist om wonden van een trauma mooier te laten genezen. Na enkele dagen aanbrengen zie je het resultaat het litteken.wordt mooier.,
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goede gel die littekens vermindert, snel en discreet levert, ik raad veel mensen om me heen farmaline aan, top promo die we echt winnen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel tevreden, litteken wordt mooier en minder rood. Wel aangewezen om langere tijd te gebruiken. Ik vergeleek andere site en vond ze nergens zo goedkoop. Dank u wel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Makkelijk aan te brengen. Wel lang om in te drogen. Maakt anders vlekken die echter wel makkelijk uitwassen.ik vind het gebruik van de strips wel een stuk makkelijker.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer snelle levering. Ik heb mijn bestelling geplaatst op basis van de positieve meningen op de site. Ik ben net begonnen dit product twee keer per dag toe te passen, in de hoop op een goed resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben nu 2 weken bezig om mijn hypertrofische litteken 2x daags in te smeren. Het is nu al minder gevoelig en ik heb goede hoop dat de pijn verdwijnt en het litteken smaller en minder rood wordt. Jammer dat dermatix zo duur is, al is Farmaline wel de goedkoopste leverancier.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een fantastisch product, dat ik aan iedereen kan aanbevelen die geopereerd geweest zijn, of nog onde het mes moeten gaan, mijn litteken is al heel veel gebeterd en soepel geworden...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer fijn product. De gel is gemakkelijk te doseren en voelt fijn aan. Na amper een week waren mijn littekens al veel beter. Na de operatie had ik hobbeltjes langs de incisie en die waren na 2 weken smeren volledig weg.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Kleurloze, doorzichtige gel. De gel smeert goed door en t rekt snel in de huid. Hierdoor geen vieze vlekken op de kleding. Ik smeer de gel nu ongeveer een week op een groot, dik litteken op m'n arm. Te vroeg dus voor een eindconclusie. Maar mijn bevindingen tot op heden: Het litteken lijkt iets minder rood te worden. Wat zeker is, is dat de jeuk en het trekkerige gevoel dat ik had aan het litteken nagenoeg zijn verdwenen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het op mijn keloïd, het verlicht de pijn en vermindert de littekens, ik raad het aan, ik gebruik het 2 keer per dag en ik zal het blijven gebruiken om mijn littekens definitief te verminderen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product om te proberen een litteken te verminderen als gevolg van een verwonding op het gelaat. Het litteken is minder rood en we zien dat het genezingsproces wordt versneld.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  vind het een goed product,ben er echter nog maar bij begonnen,maar krijg wel de indruk dat het helpt,je moet het wel een tijdje gebruiken om heel goede resultaten te hebben afwachten nu
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  gebruik de gel nu twee weken maar er is nog geen enkele verbetering te zien.hiervoor gel van de Bergmankliniek gebruikt wat wel hielp maar stil stond qua verbetering dus vandaar over op Dermatix om te proberen of de hypertrofische littekens nog meer weg kunnen.

Siliconen gel kopen

Je kan Siliconen gel van het merk Dermatix, geproduceerd door MEDA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Dermatix of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Littekenverzorging
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamshygiëne