€ 5,95
€ 5,36
Bespaar 10% (€ 0,59)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Compeed Vingerkloven

Kloven zijn plekken waar de huid gebarsten is en wordt vaak veroorzaakt door eelt en een droge huid. Compeed klovenpleisters verzachten deze pijnlijke plekken. De pleisters zorgen voor directe pijnverlichting een een snel herstel.

Gebruik van Compeed Vingerkloven

Na de toepassing, de handpalm handhaven die op het verband gedurende ongeveer 1 minuut voor een goede aanhechting is toegepast. Wachten dat het verband zich opstijgt om het te vernieuwen.

Ingrediënten Compeed Vingerkloven

hydrocolloëdes

€ 5,95
€ 5,36
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Compeed vingerkloven

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ook ik begrijp niet meer waarom Compeed dit ingenieuze en zeer effectieve product niet langer produceert. Er zijn alleen films zo duur als ze waardeloos zijn
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  WAAROM, wordt het verwijderd? hij was te goed. het is jammer, ik ben erg teleurgesteld, ik begrijp niet dat iedereen 5/5 geeft en je doet niets om het weer op de markt te brengen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Spijtig,heb net de laatste gebruikt,enig idee WAAROM uit de handel genomen,misschien was het te doeltreffend?Gebruik nu URGO KLOVEN Filmogel.Maar de COMPEED pleister zijn veel beter
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel jammer dat dit niet meer in de handel is.oplossing????terug ingepakte vingers en moeilijk werken zowel op een computer of gelijk wat.is er een reden waarom??ZEER JAMMER.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geweldig goed product. Goed aanbrengen op de vingertoppen een dag laten zitten en de harde kloven zijn zachtgeworden en aansluitend met de juiste creme verzorgen. In de tussentijd geen zere vingers en heerlijk kunnen doorwerken (zeker handig als je veel toetsbord werk hebt). Jammer dat het product uit de handel is genomen. Een echt alternatief behalve creme en zalfjes is er niet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  geweldig , jammer dat het uit de handel is genomen.het is de meest snelle pijnbestrijding bij kloven.voor de genezing van de kloven is het ook perfect.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ze zijn ontzettend goed ik kende ze al zodoende maar hier in nederland kon ik ze niet meer kopen heel hartelijk bedankt dat ik bij jullie wel kan kopen groetjes maria
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Deze verbandjes (zelfklevend en rekbaar) bedekken de wondjes en helpen om sneller te genezen. Het is echter géén zicht, en je kan ze best op hun plaats houden met een gewone pleister.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fantastisch fijne pleisters voor vingerkloven. Zeker bij kloofjes die naast of gedeeltelijk onder een nagel zitten zijn deze pleisters een weldaad. De pijn verdwijnt en de kloof heelt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door hun bijzondere vormgeving zijn deze pleisters heel geschikt om rond de nagel toe te passen. De hechting is perfect en de genezing verloopt tweemaal zo snel als bij normale pleisters.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  help heel goed tegen de kloven ,verzacht de pijn,gemakkelijke pleisters die doorzichtig zijn. de kloof op mijn vinger is genezen, ik ben heel tevreden over dit product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Compeed vingerkloven pleisters zijn erg goed! Als ik last heb van vinger kloven plak is er een op en na een paar dagen is hij geheeld. In Nederland zijn ze helaas uit de handel genomen. Ik ben dus heel blij dat jullie ze nog wel leveren. Ik heb reeds anderen ook al enthousiast gemaakt voor jullie site.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfect product tegen kloven het verminderd de pijn en het heelt sneller!Is ook aan te raden bij kleine snijwondjes en het oogt niet zo vies als een gewone pleister.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Compeed vingerkloven was voor mij geen onbekend product. Ik heb er goede ervaringen mee omdat de pijn direct na het aanbrengen van een pleister afneemt. Als de pleister goed blijft zitten afhankelijk van de werkzaamheden die ik na het aanbrengen verricht, geneest de kloof binnen enkele dagen. Zonder de pleister blijf ik daar soms weken mee modderen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een perfect middel om vingerkloven te laten genezen en tegelijkertijd geen hinder te ondervinden van vervelende pleisters op je vingers. Jammer dat ze in Nederland niet meer verkrijgbaar zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product. Blijft goed zitten, wel wat lastig om aan te bengen, maar als het eenmaal om de kloof zit, blijft hij heel goed zitten, zelfs onder douche! Kloof is na een aantal dagen zo goed als verdwenen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heb in de winter altijd last van kloven in de duimen. Sinds ik de Compeed Vingerkloven ontdekt heb, is het ongemak al een héél stuk beter! Verlicht de pijn onmiddelijk en de kloven genezen véél sneller. Klein nadeeltje is dat ze aan de uiteinden iets te snel terug loskomen!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  de eerste keer is het beetje zoeken om de juiste manier te vinden om het aan te brengen maar het heeft wel bescherming zodat de vingerkloven de tijd hebben om te genezen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Betr.de Compeed Vingekloven. De pleister is makkelijk op te plakken en blijft goed zitten ook in 't water. Het beschermt de kloof en de kloof geneest goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  In de winter heb ik altijd veel last van kloven, als ik zo'n pleister aanbreng verzacht de pijn onmiddellijk, de kloven genezen ook veel vlugger dan anders het geval was.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn vrouw is een tevreden gebruiker van Compeed Vingerkloven. Zij vindt het een zeer goed product. Omdat er in Nederland "te weining vraag" naar is, heeft Compeed dit product uit het Nederlandse assortiment gehaald. Wie het begrijpt, mag het zeggen. Gelukkig kon ik via deze Belgische website wel Compeed Vingerkloven bestellen. Wij zijn zeer tevreden over farmaline.be! De levering vond zeer kort na de bestelling plaats, de verpakking was goed en de factuur was duidelijk. Kortom: TOP!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over dit product. In de winter heb ik regelmatig last van kloven en door gebruik van deze klovenpleisters ben ik er heel snel vanaf. De pijn neemt direct na het aanbrengen al af en met 2 dagen is de kloof weer dicht.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb in de winter altijd last van kloven in mijn duimen en met deze klovenpleisters gaat het sneller over, omdat er geen vocht bij kan komen. De kloven zijn ook beschermd tegen het openstoten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Was heel blij met die pleisters, kon ze nergens anders vinden. En ze helpen mij prima. gr. Gé
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hoewel vrij duur is dit het enige product dat mij helpt tegen de pijnlijke, jaarlijks terugkerende vingerkloven. Het is jammer dat het in Nederland van de markt is gehaald. Maar gelukkig biedt Farmaline dan uitkomst. Ik heb er dan ook een voorraadje van aangelegd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede pasvorm voor de duim. Goed waterdicht. Blijft makkelijk enkele dagen op zijn plaats zitten. Voelt aan als eigen huid en is eveneens onopvallend.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mensen met een droge huid, is dit een supergoed product in de wintermaanden. "Helaas" heb ik ze iedere winter weer nodig. Maar ben heel blij, dat deze pleisters bestaan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind dit een heel goed produkt, is in nederland niet meer te krijgen en ben blij dat ik het via jullie wel heb kunnen bestellen!! Ben er erg blij mee het helpt enorm en het verzacht de prij tegen kloven!!

Compeed Vingerkloven kopen

Je kan Compeed Vingerkloven van het merk Compeed, geproduceerd door JOHNSON & JOHNSON CONSUMER , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters
EHBO & Thuiszorg > Verbanden > Actieve Verbanden