€ 18,35
€ 12,11
Bespaar 34% (€ 6,24)
Promotie -34% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Clearblue Zwangerschapstest Met Conceptie-Indicator

De Clearblue DIGITAL zwangerschapstest met conceptie-indicator geeft je een dubbele bevestiging van het resultaat. De Smart Dual Sensor vertelt je niet alleen in tekst of je wel of niet zwanger bent, maar geeft bij een positief resultaat ook aan hoeveel weken je zwanger bent.

Door de geavanceerde digitale weergave hoef je geen lijnen te interpreteren en krijg je de nauwkeurigste meting vroeg in de zwangerschap.

De Clearblue DIGITAL zwangerschapstest met conceptie-indicator:
- is voor meer dan 99% nauwkeurig vanaf de dag waarop de menstruatie zou moeten beginnen;
- is de enige test die ook vermeldt hoeveel weken geleden de bevruchting plaatsvond;
geeft je een onmiskenbaar duidelijke uitslag;
- is zo gevoelig dat je tot vier dagen eerder kunt testen2
- is gemakkelijk te gebruiken door zijn unieke zandlopersymbool dat je laat zien dat de test werkt.

Gebruik van Clearblue Zwangerschapstest Met Conceptie-Indicator

Let op: dit zijn verkorte instructies. Lees altijd de bijsluiter in de verpakking voordat je een test uitvoert.

Wanneer je klaar bent voor een Clearblue digital zwangerschapstest met conceptie-indicator, verwijder je eenvoudig het teststaafje uit de folieverpakking en verwijder je de dop. Houd de absorberende teststrip met het uiteinde naar beneden 5 seconden lang in je urinestraal. Eventueel kun je ook een beetje urine opvangen in een schoon, droog glas of potje en de absorberende teststrip zo’n 20 seconden in de urine houden.

Als de urine in contact komt met de absorberende teststrip, wordt deze door de test waargenomen. Een knipperend ‘wacht’-symbool (zandloper) wordt weergegeven in het venster om aan te tonen dat de test correct werkt. Binnen 3 minuten zal de uitslag ‘Zwanger’ of ‘Niet zwanger’ in het venster worden weergeven. Als de uitslag 'Zwanger' is, zal het 'wacht'-symbool blijven knipperen tot de uitslag van de conceptie-indicator wordt weergegeven.

Sommige resultaten kunnen al na 1 minuut worden weergegeven en de uitslag zal 24 uur lang zichtbaar blijven in het venster.

Als je de test doet op de dag dat je menstruatie zou moeten beginnen, kun je op elk moment van die dag testen. Als je een vroege test doet, moet je de eerste urine van de dag gebruiken. Let erop dat je vóór het uitvoeren van een test niet al te veel drinkt.

€ 18,35
€ 12,11

Laatste reviews en ervaringen met Clearblue zwangerschapstest met conceptie-indicator

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben content van dit product. Ik heb voordien reeds andere producten gebruikt maar vond deze niet zo betrouwbaar. Deze test is gemakkelijk te gebruiken en duidelijk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer betrouwbaar ! Zou het zeker aanraden om te gebruiken .. klopt 100% en je moet ook niet lang wachten op het resultaat dus voor mij een aanrader ..
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik raad dit Clearblue zwangerschapstestproduct ten zeerste aan, dat zeer goed werkt. Ik heb het getest en het resultaat was positief, en ik was inderdaad niet zwanger.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden over het product. er goede een goede uitleg bij hoe te gebruiken. de beoordelingen die op de site worden aangegeven kloppen ook. zou dit aanraden aan andere klanten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De test is heel betrouwbaar wat zwangerschapsduur betreft met ochtendurine. Op 4-5 weken had ik 2-3, op 6,5 weken had ik dit nog steeds, klopte perfect met de hoeveelheid hcg, die was onvoldoende gestegen en het draaide uit op een miskraam. Mijn ervaring dus is dat die waardes echt wel redelijk correct zijn. Vorige zwangerschap had ik op 5 weken dadelijk 3+. Deze keer heeft het niet mogen zijn. Maar de test is wel goed ;-)
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken product het zwangerschapsstadium is eigenlijk correct slechts klein vlak het is niet altijd erg snel het kost tijd om iets te zien verschijnt
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Perfect, perfect! Product in goede staat en werkt perfect! Dank u wel! het werkt zoals vermeld in de handleiding, 100% betrouwbaar! De glimlach is een pluspunt!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer handig om te bestellen via jullie site, het product is zeer betrouwbaar! Deze site verzekert een snelle en onopvallende verzending, aan te raden!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  eenvoudig, precies, het digitale venster is ideaal
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  de clearblue zwangerschapstest is een uiterst betrouwbare test. de conceptie-indicator geeft zelfs weer hoelang je ondertussen al zwanger bent. zeker aan te raden!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt goed en dadelijk zichtbaar. Hier mogen er ook meer teststaafjes inzitten want deze stick in éénmalig. Ook zou het handig zijn als het resultaat terug op te vragen is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind het veel makkelijker om via de site een test te bestellen, dan is er niemand die raar kan opkijken als je een tienermoeder bent. Ik vind het super dat ze deze hier verkopen.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  De eerste test wees op een leesfout. Ik denk echter dat ik het goed gedaan heb, ik vind dat het voor de prijs effectief zou kunnen zijn. De tweede werkte goed.

Clearblue Zwangerschapstest Met Conceptie-Indicator kopen

Je kan Clearblue Zwangerschapstest Met Conceptie-Indicator van het merk Clearblue, geproduceerd door AXONE PHARMA T4 , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Zwangerschapstesten of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Zelftesten > Zwangerschapstesten
Zwangerschap & Baby > Zwanger worden > Testen > Zwangerschapstesten