€ 44,03
€ 34,34
Bespaar 22% (€ 9,69)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 30/11/2018
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Cicacare 12cm x 6cm

Gelkompres voor littekenbehandeling.

Het is klinisch bewezen dat Cica-Care efficiënt werkt bij rode en verheven littekens, zowel recente als oudere. Patiëntenonderzoek wijst uit dat het uiterlijk verbetert bij 90% van de littekens, die soepeler worden, vervlakken en vervagen. Elk afgesneden stukje Cica-Care gaat tot één maand mee. De beste resultaten worden verkregen na 2 tot 4 maanden behandeling.

Cica-Care is hypoallergeen en veilig in gebruik bij kinderen. Het gelkompres moet 2 maal per dag gewassen worden. Wanneer Cica-Care slijtage begint te vertonen of wanneer het reinigen moeilijker wordt, moet het vervangen worden. Dit is gemiddeld na 28 dagen.


Indicatie

CICA-CARE kan worden gebruikt voor de behandeling van zowel oudere als nieuwe hypertrofische, rode littekens en keloïden. En voor de profylaxe van gesloten wonden om de vorming van hypertrofische littekens en keloïden te voorkomen.

Gebruik van Cicacare 12cm x 6cm

Niet gebruiken op open of geïnfecteerde wonden. Niet gebruiken op acne.
Cicacare 12cm x 6cm 1 stuk
€ 44,03
€ 34,34

Laatste reviews en ervaringen met Cicacare 12cm x 6cm

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik cica care al aantal maanden op een groot litteken en het is al duidelijk veel lichter van kleur, soepelder... het vraagt geduld maar er is resultaat, nu een 2 tal maanden aan het gebruiken.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd geadviseerd door een chirurg na een operatie in het gezicht. Perfect om een recent litteken tegen de zon te beschermen en de genezing te versnellen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product, dat ik reeds enkele jaren geleden had gebruikt, is zeer doeltreffend en gemakkelijk in gebruik om progressief een litteken te egaliseren, daarna te bleken en ten slotte te verwijderen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Makkelijk in gebruik, handig product en veelbelovend, kunnen nog geen oordeel geven over de werking en effectiviteit aangezien we de behandeling maanden moeten voortzetten

Cicacare 12cm x 6cm kopen

Je kan Cicacare 12cm x 6cm van het merk Smith & Nephew, geproduceerd door SMITH NEPHEW , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Littekenverzorging