€ 7,90
€ 6,56
Bespaar 17% (€ 1,34)
Promotie -17% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Biogaze Verbandgaas 10x10cm 10 stuks
€ 7,90
€ 6,56

Laatste reviews en ervaringen met Biogaze verbandgaas 10x10cm

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit oud maar efficiënt verbandgaas is een middel dat goed verdragen wordt, gebruikt kan worden bij snijwondes maar ook bij brand- en schaafwondes. Is niet wondklevend, daarom een dikke plus om schaafwondes te verzorgen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is zowel voor brandwonden als schaafwonden goed. Dit product zou elk gezin in huis moeten hebben. Ik gebruik dit altijd in combinatie met Melolin steriel kompressen en met flamigel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super absorberend en zacht van structuur! Ik gebruik het om mijn ogen te reinigen met een verzorgende en reinigende vloeistof ivm zeer droge ogen. In tegenstelling tot reinigingspads laten de gaasje geen pluisjes achter. Conclusie; Prettig in gebruik en zacht voor de ogen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal verband bij schaafwonden en (lichte) brandwonden, makkelijk in gebruik en werkt perfect. Geeft direct verkoeling (bij brandwonden)en kan gedurende 1 a 2 dagen op het wondgebied worden gehouden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Biogaze verbandgaas voldoet volledig aan de verwachtingen, het helpt heel goed tegen mijn wonden op mijn armen en benen. de wonden zijn een gevolg van zeer dun vel en blauwe plekken, dit tengevolge van het innemen van bloedverdunners.

Biogaze Verbandgaas 10x10cm kopen

Je kan Biogaze Verbandgaas 10x10cm van het merk Vemedia Pharma, geproduceerd door VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Verbanden > Gaasverband
EHBO & Thuiszorg > Verbanden