3M Opticlude Oogpleister Senior 82mm x 57mm 50 stuks

€ 20,77
€ 17,24
Bespaar 17% (€ 3,53)
Promotie -17% korting geldig t.e.m. 30/04/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van 3M Opticlude Oogpleister Senior 82mm x 57mm

3M™ Opticlude™ Orthoptische Oogpleisters worden gebruikt bij de behandeling van strabismus (scheelzien) bij kinderen en amblyopie (lui oog). Wordt aangebracht over het oog dat de voorkeur geniet; de oogpleister moedigt het zwakkere oog aan te functioneren. De Opticlude standard pleisters hebben een non-woven microporeus dragermateriaal op basis van 3M™ Micropore™ zodat de huid kan ademen en normaal kan functioneren. De hypoallergene kleefstrook is zacht voor de kinderhuid. Een centrale niet klevende zone verhindert dat oogsecreties de pleister aan het oog doen kleven. Het assortiment bestaat uit 3 maten: maxi, midi en mini. Ook met leuke prints in een Boys & Girls versie. Nieuw in het Opticlude gamma is 3M Opticlude Comfort, zo zacht dat je ze nauwelijks voelt. Dankzij het uiterst huidvriendelijk, elastische materiaal en de hypoallergene kleeflaag is de nieuwe 3M Opticlude™ Comfort oogpleister heel geschikt voor de gevoelige huid. De oogpleister is verkrijgbaar in 3 maten maxi, midi en midi met kleurrijke designs en in huidskleur.

Voordelen
optimale occlusie
hypo-allergeen adhesief
microporeuse drager
soepel en discreet
centraal, niet-klevend compres dat traanvocht absorbeert
eenmalig gebruik

Indicatie

Re-educatie door occlusie van amblyopie (gezichtsverlies van een oog met een gezichtsscherpte lager dan 4/10)
3M Opticlude Oogpleister Senior 82mm x 57mm 50 stuks
€ 20,77
€ 17,24

Laatste reviews en ervaringen met 3m opticlude oogpleister senior 82mm x 57mm

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede oogplakkers, met bijgeleverde doordruk stickers welke op de plakker kunnen gezet worden. De oogpleister plakt niet heel hard, soms komt hij daardoor wel iets sneller los, maar doet het ook geen pijn om hem eraf te halen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een stevige pleister voor het afplakken. Laat niet makkelijk los, terwijl het geen irritatie aan de huid geeft. Het afplakken van het oog wordt wat leuker gemaakt door de plaatjes die je erop kunt krassen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn dochter van 5 heeft al verschillende oogplakkers getest , van de dure en mooie tot deze eenvoudige, maar deze heeft ze het liefst. Vooral omdat deze geen pijn doen bij het verwijderen en omdat ze zelf de figuurtjes mag aanbrengen op de klever.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle en betrouwbare levering. Pleisters zitten goed en blijven goed zitten. Makkelijk en veilig te bestellen en de levering is waar je maar wilt. Kortom tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ontvangst van product conform aan de bestelling. Snelle leveringstermijn. Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Niet te verwaarlozen besparing ten opzichte van een aankoop in mijn gebruikelijke apotheek. Bovendien verkoopt mijn apotheker dit product niet in flesjes van 50 maar van 20, nuttig wanneer men 2 patches gebruikt per dag. Enige nadeel: de verzendingskosten van 4.95€ zijn een beetje te hoog voor een niet zo zwaar product, de besparing op het product word dus verminderd.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  al gehad dat het verband niet mooi in de midden van het pleister geplakt was, niet eentje maar meerdere.plakken heel goed en laten zich vlotjes terug verwijderen. groetjes

3M Opticlude Oogpleister Senior 82mm x 57mm kopen

Je kan 3M Opticlude Oogpleister Senior 82mm x 57mm van het merk Opticlude, geproduceerd door 3M BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Oogpleisters