€ 15,05
€ 12,34
Bespaar 18% (€ 2,71)
Promotie -18% korting geldig t.e.m. 31/05/2018

Omschrijving van 3M Opticlude Oogpleister Boys & Girls Maxi 57mm x 80mm

3M™ Opticlude™ Orthoptische Oogpleisters worden gebruikt bij de behandeling van strabismus (scheelzien) bij kinderen en amblyopie (lui oog). Wordt aangebracht over het oog dat de voorkeur geniet; de oogpleister moedigt het zwakkere oog aan te functioneren. De Opticlude standard pleisters hebben een non-woven microporeus dragermateriaal op basis van 3M™ Micropore™ zodat de huid kan ademen en normaal kan functioneren. De hypoallergene kleefstrook is zacht voor de kinderhuid. Een centrale niet klevende zone verhindert dat oogsecreties de pleister aan het oog doen kleven. Het assortiment bestaat uit 3 maten: maxi, midi en mini. Ook met leuke prints in een Boys & Girls versie. Nieuw in het Opticlude gamma is 3M Opticlude Comfort, zo zacht dat je ze nauwelijks voelt. Dankzij het uiterst huidvriendelijk, elastische materiaal en de hypoallergene kleeflaag is de nieuwe 3M Opticlude™ Comfort oogpleister heel geschikt voor de gevoelige huid. De oogpleister is verkrijgbaar in 3 maten maxi, midi en midi met kleurrijke designs en in huidskleur.

Voordelen
optimale occlusie
hypo-allergeen adhesief
microporeuse drager
soepel en discreet
centraal, niet-klevend compres dat traanvocht absorbeert
eenmalig gebruik

Indicatie

Re-educatie door occlusie van amblyopie (gezichtsverlies van een oog met een gezichtsscherpte lager dan 4/10)
3M Opticlude Oogpleister Boys & Girls Maxi 57mm x 80mm 30 stuks
€ 15,05
€ 12,34

Laatste reviews en ervaringen met 3m opticlude oogpleister boys & girls maxi 57mm x 80mm

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze pleisters zijn van een goede kwaliteit. Blijven goed plakken, en gaan er naar 4 uurtjes ook nog zeer goed van het oog. Ook de tekeningen die erop staan zijn best stoer voor een jonge die van vikingen en piraten houd. Ook de prijs kwaliteit komt overeen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Leuke vrolijke pleister! Fijn ook dat het niet te groot is en goed aansluit op he oog. Een klein nadeel is wel dat de pleister net iets je goed plakt en soms en niet altijd wat moeilijk te verwijderen is.

3M Opticlude Oogpleister Boys & Girls Maxi 57mm x 80mm kopen

Je kan 3M Opticlude Oogpleister Boys & Girls Maxi 57mm x 80mm van het merk Opticlude, geproduceerd door 3M BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Oogpleisters