€ 8,20
€ 6,97
Bespaar 15% (€ 1,23)

Omschrijving van 3M Medipore Zachte Chirurgische Hechtpleister 10 x 10cm 2991/2

De 3M™ Medipore medische hechtpleister kan door de perforaties die om de 5cm worden aangetroffen, snel op de gewenste afstand afgescheurd worden. Een schaar is niet nodig! De pleister is erg modelleerbaar, vrij elastisch en past zich in die mate aan een zwelling of beweging aan, dat huidbeschadigingen voorkomen worden. De hypoallergene 3M™ Medipore™ medische hechtpleister kleeft uitstekend maar is zacht genoeg om op een gevoelige huid aan te brengen. De pleister is poreus en luchtdoorlatend zodat het patiënten een beter comfort biedt. In zes maten verkrijgbaar.

Voordelen
De niet-geweven 3M™ Medipore™ hypo-allergene pleister is zeer soepel en zacht
Hij is rekbaar in de breedte, waardoor deze pleister gebruikt kan worden op gematigde oedemen alsook op gewrichten
Bij verwijdering laat hij geen restjes op de huid achter
Hij bestaat in twee vormen
- De klassieke vorm met papieren steun
- Geperforeerd om de 5cm, zonder papieren steun, waardoor deze pleister gesneden kan worden zonder schaar

Indicatie

3M™ Medipore™ medische hechtpleister is een zachte, hypoallergene, modelleerbare pleister met perforaties die het afscheuren vergemakkelijken.
 • Vasthechting van postoperatieve verbanden
 • Als een afdekking voor gaas
 • Vasthechting op plaatsen waar de huid rekt (bijvoorbeeld, oedeem, zwelling, hematoomvorming of gewrichten)
3M Medipore Zachte Chirurgische Hechtpleister 10 x 10cm 2991/2 1 stuk
€ 8,20
€ 6,97

Laatste reviews en ervaringen met 3m medipore zachte chirurgische hechtpleister 10 x 10cm 2991/2

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aangezien ik 2 nefrostomies heb sinds 4 jaar, gebruiken de mensen van de thuiszorg de Medipore dagelijks om de insteek af te plakken evenals de buisjes die verbonden zijn met mijn beenurinalen. Mijn huid is nog nooit geïrriteerd geweest!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eindelijk gedaan met het geknoei met "sparadrapachtige" toestanden. Eén vlot op maat te knippen hechtpleister volstond om 3 beenwonden tegelijk af te schermen. Blijft uitstekend zitten. Gemakkelijk en zonder sporen te verwijderen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Medipore gebruiken wij dagelijks . Ook reeds andere ( goedkopere ) verbanden geprobeerd .Medipore is voor ons het beste verband . Kleeft uitstekend ( krult niet op zoals de goedkopere wel doen )
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed elastisch plakband. Handig op een rol die goed in gebruik is. Het laat geen plakresten na en is eenvoudig te verwijderen, ondanks dat blijft het toch goed zitten en geeft geen huidirritatie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product van het bekend merk 3M, het formaat van de rol van 10m met een breedte van 10cm laat je toe grote verbanden te creëren of de vorm de je nodig hebt uit te knippen. Plakt heel goed en laat de huid ademen... 5/5

3M Medipore Zachte Chirurgische Hechtpleister 10 x 10cm 2991/2 kopen

Je kan 3M Medipore Zachte Chirurgische Hechtpleister 10 x 10cm 2991/2 van het merk 3M , geproduceerd door 3M BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Hecht - en Kleefpleisters