Specific FSD Struvite Dissolution 1,50 kg

€ 17,34
€ 15,61
Bespaar 10% (€ 1,73)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Specific FSD Struvite Dissolution

Specific Struvite Dissolution voor katten is een zeer smakelijke voeding en speciaal ontwikkeld voor het oplossen van struvietstenen en -kristallen.

Struvieturolithiasis (neerslag van magnesium-ammonium-fosfaat in de lagere urinewegen) wordt bevorderd door hoge concentraties magnesium, ammonium en fosfaat in de urine en een alkalische urine-pH.

Eigenschappen
Specific Struvite Dissolution is speciaal ontwikkeld voor het oplossen van struvietstenen. Het verlaagde fosfaat- en magnesiumgehalte in Specific Struvite Dissolution leidt tot lage urineconcentraties. Bovendien induceert Speific Struvite Dissolution een lage urine-pH (6,0 tot 6,3), waardoor de kans op kristalneerslag wordt geminimaliseerd en de struvietstenen die reeds zijn gevormd worden opgelost.

Specific Struvite Dissolution heeft een verhoogd natriumgehalte dat de diurese bevordert, mineraalconcentraties in de urine verlaagt en de frequentie van urineren verhoogt.
-Verlaagd fosfor- en magnesiumgehalte
-Induceert een lage urine-pH
-Verhoogd natriumgehalte
-Hoge energiedichtheid

Indicatie

Specific Struvite Dissolution voor katten is een zeer smakelijke voeding en speciaal ontwikkeld voor het oplossen van struvietstenen en -kristallen.

Ingrediënten Specific FSD Struvite Dissolution

Maïseiwit, dierlijk vet, tarwe, rijst, eieren, vismeel, aardappeleiwit, mineralen, gehydrolyseerd kippen- en kalkoeneiwit, vitaminen en sporenelementen, cellulosepoeder, zonnebloemolie, taurine.
€ 17,34
€ 15,61

Specific FSD Struvite Dissolution kopen

Je kan Specific FSD Struvite Dissolution van het merk Specific, geproduceerd door DECHRA VETERINARY PRODUCTS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Voeding > Kat