Specific FJD Joint Support 2 kg

€ 28,71
€ 25,84
(€ 12,92 / kg)
Bespaar 10% (€ 2,87)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Specific FJD Joint Support

Specific FJD (dry) en FJW (wet) Joint Support zijn voedingen die het metabolisme van de gewrichten ondersteunen bij volwassen katten.

De gezondheid en de activiteit van een kat hangen vaak samen met gezonde gewrichten. Katten met osteoarthritis vertonen subtiele gedragsveranderingen, zoals verminderde mobiliteit, minder springen en zichzelf wassen, maar ook ongewild urineverlies. Er is een goede samenwerking nodig tussen de dierenarts en de eigenaar om deze diagnose te kunnen stellen. De behandeling van katten met osteoarthritis vraagt vaak om een behandeling met geneesmiddelen, maar nutritionele ondersteuning (aangepast dieetvoer) kan ook nuttig zijn om de gewrichtsfunctie te ondersteunen en een optimaal lichaamsgewicht te handhaven.

Indicaties:
- Volwassen en oudere katten met osteoarthritis
- Gezonde volwassen en ouder katten, ter ondersteuning van gezonde gewrichtsfuncties.
- Katten die van nature gevoelig zijn voor de ontwikkeling van osteoarthritis (genetische predispositie, gewrichtsproblemen, trauma, overgewicht)

Kontra-indikationen:
- Jonge, snel groeiende kittens
- Drachtige of lakterende poezen

Eigenschappen:
-
L-carnitine om de vet-oxidatie te stimuleren en de spiermassa te behouden, voor een optimaal lichaamsgewicht.
-Antioxidanten in hoge concentraties om beschadiging van kraakbeen door vrije radicalen tegen te gaan
- Hoge concentratie Mangaan om de synthese van proteoglycanen in kraakbeen te ondersteunen.
- Urine pH lager dan 6.4en lage RSS waardes om het risico op vorming van struviet- en calciumoxalaatkristallen in de urine te verminderen
- De omega-3 vetzuren in Specific Joint Support zijn afkomstig uit visolie en zijn aanwezig in de vorm van EPA & DHA om onmiddellijk voor een goede werking te zorgen.
Specific Joint Support wordt met expertise geproduceerd en met behulp van een geavanceerde visolie formule.
- Natuurlijke glucosamine en chondroïtine (onderdelen van het kraakbeen) bieden optimale ondersteuning van het metabolisme van gezonde gewrichten

Indicatie

Specific FJD (dry) en FJW (wet) Joint Support zijn voedingen die het metabolisme van de gewrichten ondersteunen bij volwassen katten.

Ingrediënten Specific FJD Joint Support

Tarwe, maïs eiwit, aardappel-eiwit, maïs zetmeel, visolie, maïs, vismeel, eieren, rijst, cellulosepoeder, mineralen, dierlijk vet, vitaminen en sporenelementen, gehydrolyseerd gisteiwit, methionine, Plantago zaad (psyllium), gehydrolyseerd kip-kraakbeen (bron van chondroïtine) taurine, bernagie-olie, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), L-carnitine, zonnebloemolie. Antioxidanten: EG-toevoegingsmiddelen BHA, BHT, propylgallaat en ascorbinezuur. Bevat geen kunstmatige kleur-en smaakstoffen.

Waarschuwing

Aanvullende informatie:
- Overgewicht is een risicofactor voor osteoarthritis. Voor een optimale aanpak van gewrichtsproblemen is een goed lichaamsgewicht dus extra belangrijk. Specific FJD en FJW hebben een gematigd energiegehalte om overgewicht te voorkomen.
- Specific FJD / FJW Joint Support bevat psyllium, een gel-vormende oplosbare vezel, die meerdere malen zijn eigen gewicht in vocht kan absorberen. De psyllium verzel staat bekend om zijn gunstige effect op de regulering van gastro-intestinale activiteit.
- Het kan een week of 6 tot 12 duren voordat de waardevolle vetzuren uit Specific FJD / FJW Joint Support zijn opgeslagen in de cellen, dit proces kost wat tijd voordat het volledige effect van de voeding zichtbaar wordt.
- Geproduceerd met behulp van een geavanceerd productieproces en verpakt onder stikstof om de versheid en effectiviteit van de vetzuren te garanderen.
- Sommige katten geven de voorkeur aan natte voeding. Daarom is Specific Joint Support voor katten ook beschikbaar als natte voeding, FJW, in een handige kuipjes van 100g.
Hoogste gehaltes aan DHA+EPA en GAG, en met een gereduceerde energiedensiteit voor een optimaal lichaamsgewicht.
€ 28,71
€ 25,84
(€ 12,92 / kg)

Specific FJD Joint Support kopen

Je kan Specific FJD Joint Support van het merk Specific, geproduceerd door DECHRA VETERINARY PRODUCTS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Voeding > Kat