Specific CXD-M Adult Medium Breed 2,50 kg

€ 16,75
€ 15,08
Bespaar 10% (€ 1,67)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Specific CXD-M Adult Medium Breed

Specific Adult Medium Breed is een smakelijke en licht verteerbare dieetvoeding voor de dagelijkse voeding van gezonde volwassen hond van middelgrote rassen. Deze voeding bevat de optimale hoeveelheid eiwitten, vitaminen en mineralen voor volwassen honden.

Optimale samenstelling:
De optimale samenstelling van Specific Adult Medium Breed is de garantie voor een gezonde en glimmende vacht, een sterk gebit, een sterk skelet en een uitstekende conditie.

Eigenschappen:
-Voor een optimaal behoud van een gezond immuunsysteem dankzij een uitgebalanceerde verhouding van eiwitten en vitaminen
-Deze voeding is compleet en evenwichtig zodat zij tegemoetkomt aan de dagelijkse voedingsbehoeften van middelgrote honden
-Verzekert het welzijn van de hond en verkleint het risico op eventuele spijsverteringsproblemen dankzij de hoge kwaliteit van de bestanddelen
-Verzekert een gezonde huid en vacht dankzij het hoge gehalte aan omega-3-vetzuren
-Minder ontlasting dankzij de lichte verteerbaarheid van het voer
-Bijzonder goede smakelijkheid om de opname van voeding te stimuleren

Indicatie

Specific Adult Medium Breed is een smakelijke en licht verteerbare dieetvoeding voor de dagelijkse voeding van gezonde volwassen hond van middelgrote rassen.

Ingrediënten Specific CXD-M Adult Medium Breed

Tarwe, vismeel, dierlijk vet, maïs eiwit, rijst-, varkens-eiwit hydrolysaat van gist (bron van beta-1, 3/1, 6-glucanen), mineralen, eieren, fructo-oligo-sacchariden, vitaminen en sporenelementen elementen, methionine, zonnebloemolie, L-carnitine. Antioxidanten: BHA, BHT, propylgallaat.

SPECIFIC CXD-M Adult Medium Breed bevat geen synthetische kleur-en smaakstoffen.
€ 16,75
€ 15,08

Specific CXD-M Adult Medium Breed kopen

Je kan Specific CXD-M Adult Medium Breed van het merk Specific, geproduceerd door DECHRA VETERINARY PRODUCTS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Voeding > Hond