Specific COD Omega Plus Support 3,50 kg

€ 30,25
€ 27,23
Bespaar 10% (€ 3,02)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Specific COD Omega Plus Support

Ondersteunt het immuunsysteem
Specific COD Omega Plus Support heeft unieke hoge niveaus van omega-3 vetzuren EPA en DHA uit visolie en omega-6 vetzuur GLA uit Borage-olie. Deze vetzuren kunnen de immuunrespons en processen in het lichaam beïnvloeden door veranderde eicosanoïden productie. In een gecontroleerde dubbel-blind onderzoek is aangetoond dat deze unieke hoge EPA, DHA en GLA de huid en vacht van de honden met atopie kunnen verbeteren. Ook bevat Specific COD Omega Plus Support bèta-glucanen, en verhoogde niveaus van zink, selenium, arginine en omega-3 vetzuren die de immuunstatus ondersteunen. 

Huid & vacht 
De huid heeft een actief metabolisme en de hoge vraag naar huid-gerelateerde voedingsstoffen. Deze voeding heeft verhoogd niveau van meervoudig onverzadigde vetzuren, totaal vet, vitamine A, E en B-complex, eiwitten, zink en selenium en kan hierdoor een gezonde huid en vacht ondersteunen. 

Cachexie & Herstel na ziekte 
Door de hoge energiedichtheid, hoge concentratie van essentiële voedingsstoffen, hoge verteerbaarheid en een uitstekende acceptatie zorgt deze voeding voor ondersteuning bij herstel na ziekte, een operatie, letsel of periodes van zwakte. Het unieke hoge niveau van omega-3 vetzuren kan helpen ondersteunen in geval van cachexie (extreme magerheid) door bijvoorbeeld kanker of hartziekte. Bovendien draagt het verhoogde niveau van de voedingsstoffen bij aan het immuunrespons tegen infecties. 

Verminderde hartfunctie 
L-carnitine en taurine zijn toegevoegd aan de voeding om het functioneren van de hartspier te ondersteunen. De gematigde hoeveelheid natrium helpt om het vasthouden van vocht te verminderen en ondersteunt een normale bloeddruk. Dit in combinatie met de hoge omega-3 vetzuren, die het behoud van spiermassa, eetlust en normale hartritme kan ondersteunen. Hierdoor biedt deze voeding nutritionele ondersteuning voor honden met een verminderde hartfunctie. 

Specific COD Omega Plus Support is geschikt voor honden met: 
-Allergische dermatitis (ontsteking van de huid) veroorzaakt door atopie of vlooienallergie. 
-Huid- en vachtproblemen 
-Herstel na bijvoorbeeld een operatie, cachexie (in verband met bijvoorbeeld kanker of hartfalen) en anorexia. 
-Hartfalen (zonder gelijktijdige nierfalen). 
-Immuun-gerelateerde aandoeningen en ontstekingen zoals bijvoorbeeld astma, colitis. 
-Kanker 
-Dagelijkse voeding voor gezonde honden.

Indicatie

Ondersteunt het immuunsysteem

Ingrediënten Specific COD Omega Plus Support

Tarwe, rijst, eieren, vismeel, visolie, aardappel-eiwit, mineralen, dierlijk vet, maïs eiwit, gehydrolyseerde varkensvlees eiwitten, vitaminen en sporenelementen, poedervormige cellulose, borage-olie, psyllium, taurine, gist (sourceof ß-1 , 3/1,6-glucanen), L-carnitine, arginine, zonnebloemolie. Antioxidanten: EC goedgekeurde additieven: BHA, BHT, propylgallaat en ascorbylpalmitaat. Het bevat geen kunstmatige kleur-of smaakstoffen.
€ 30,25
€ 27,23

Specific COD Omega Plus Support kopen

Je kan Specific COD Omega Plus Support van het merk Specific, geproduceerd door DECHRA VETERINARY PRODUCTS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Voeding > Hond