Specific CED Endocrine Support 5 kg

€ 44,00
€ 39,60
(€ 7,92 / kg)
Bespaar 10% (€ 4,40)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Specific CED Endocrine Support

Specific CED Endocriene Support is een unieke dieetvoeding voor honden, die de behandeling van endocriene aandoeningen bij honden ondersteunt. 

Endocriene ( Hormoongerelateerde) aandoeningen komen vaak voor bij honden van middelbare tot oudere leeftijd. Specific CED Endocrine Support is zodanig samengesteld dat het voldoet aan de voedingsbehoefte van oude(re) honden. Specific CED is een unieke dieetvoeding voor honden, die de behandeling van endocriene aandoeningen ondersteunt. Veel voorkomende complicaties van endocriene aandoeningen worden verminderd en voorkomen. De unieke samenstelling versterkt het immuunsysteem, vermindert ontstekingsreacties van huid en urinewegen, stabiliseert de bloedsuikerspiegel en houdt het gewicht optimaal. 

Eigenschappen: 
-Gematigde gehalten fosfor en natrium ondersteunen de nierfunctie en toegevoegde taurine en L-carnitine ondersteunen de hartfunctie. 
-Verhoogde hoeveelheden oplosbare en onoplosbare vezels maken Specific CED Endocrine Support ook tot een geschikte voeding voor dieren met darmproblemen als colitis, dikke-darmdiarree, afwijkende darmbewegingen en verstopping. 
-Granen met een hoog vezelgehaltezorgen ervoor dat de glucose (energie) uit de voeding geleidelijk vrijkomt. Hierdoor is deze voiding zeer geschikt voor suikerziekte patienten. 
-De voeding bevat Psyllium Husk, een gelvormende, oplosbare vezel die diverse malen het eigen gewicht aan vocht opneemt en bekend staat vanwege zijn regulerende werking op de darmbewegingen. 
-De verhoogde gehalten vitamine A, E, en B-complex, zink en selenium bevorderen de gezondheid van de huid en de vacht. Uniek hoge gehalten aan Omega-3 vetzuren EPA en DHA uit visolie en omega-6 vetzuren GLA uit borage olie. Het is bewezen date en hoge inname van deze vetzuren helpt om het lipidengehalte te verminderen. Bovendien helpt het tegen hoge bloeddruk en verhoogt het de gevoeligheid voor insuline. 

Indicaties: 
Nutrtionele ondersteuning bij complicaties geassocieerd met endocriene aandoeningen zoals diabetes mellitus, hypothyroïdie en hypercorticosolisme (ziekte van Cushing). Ondersteunt bij moeilijk te reguleren bloedsuikerspiegel, hypertensie, slechte huidconditie, terugkerende infecties en overgewicht. 
- Diabetes mellitus 
- Hyperlipidaemie 
- Constipatie, vezel-responsieve colitis. 

Contra-indicaties: 
Jonge, snel groeiende puppies. Zwangere of zogende teven. 

Dosering: 
De dagelijkse individuele behoefte kan variëren afhankelijk van factoren zoals ras, omgeving, seizoen, activiteit enz. Het is daarom raadzaam om de conditie en het lichaamsgewicht te blijven controleren. U kunt de dosering hierop aanpassen. Voor een doseringsadvies van de fabrikant klikt u hier. 

Honden met suikerziekte (diabetes mellitus): 
Het wordt aanbevolen om patienten met suikerziekte (Diabetes Mellitus) 2 maal daags eten te geven. Verdeel daarom de dagelijkse portie voer in 2 gelijke delen. Het tijdstip van de maaltijden wordt dan afgestemd op het tijdstip van de te geven insuline. Als u uw hond met suikerziekte wilt belonen of verwennen, worden de Specific CT-H(M) Healthy Treats (Mini) aanbevolen.

Indicatie

Specific CED Endocriene Support is een unieke dieetvoeding voor honden, die de behandeling van endocriene aandoeningen bij honden ondersteunt.

Ingrediënten Specific CED Endocrine Support

Tarwe, maïs eiwit, haver, cellulosepoeder, aardappel-eiwit, visolie, gehydrolyseerde eiwitten varkensvlees, bietenpulp, mineralen, eieren, vitaminen en sporenelementen, vismeel, dierlijk vet, zonnebloemolie, psyllium, bernagie olie, gist (bron van ß-1, 3 / 1, 6 glucanen), taurine, L-carnitine. Antioxidanten: EG-goedgekeurde additieven: BHT, BHA, propylgallaat en ascorbylpalmitaat. Het bevat geen kunstmatige kleur-en smaakstoffen. 

Specific CED Endocrine support is special verpakt onder stikstof om de zeer hoge concentraties EPA, DHA en GLA in het product te behouden.
€ 44,00
€ 39,60
(€ 7,92 / kg)

Specific CED Endocrine Support kopen

Je kan Specific CED Endocrine Support van het merk Specific, geproduceerd door DECHRA VETERINARY PRODUCTS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Voeding > Hond