€ 19,12
€ 16,63
(€ 8,32 / kg)
Bespaar 13% (€ 2,49)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Royal Canin Dental Small Dog

Gebitsaandoeningen
Gebitsaandoeningen komen veel voor bij honden en zijn een belangrijke reden voor een bezoek aan de dierenarts. Vaak beginnen de klachten met de vorming van tandplak en tandsteen. Indien dit verwaarloosd wordt kunnen er uiteindelijk elementen zoals kiezen verloren gaan, al dan niet met de ontwikkeling van ontstekingen in de bek of elders in het lichaam. Voor een goed herstel is behandeling door uw dierenarts noodzakelijk, waarbij het gebit meestal onder narcose wordt gereinigd en eventueel worden loszittende elementen verwijderd.

Regelmatige gebitsverzorging
Gebitsproblemen kunnen grotendeels worden voorkomen door een goede en regelmatige gebitsverzorging (tandenpoetsen) en door het geven van speciale gebitsverzorgende voeding zoals Royal Canin Dental. Het kauwen wordt gestimuleerd door de grootte, textuur en vorm van de brok. Door het kauwen worden de tanden en kiezen gereinigd en wordt tandplak en tandsteen weer verwijderd.

Eigenschappen
De speciale structuur, grootte en vorm van de Royal Canin Dental brokken zorgen ervoor dat alle de tanden en kiezen tijdens het kauwen goed gereinigd worden. Natriumpolyfosfaat bindt calcium in de mondholte en gaat daarmee de vorming van tandsteen tegen. De speciale combinatie van vitaminen en aminozuren versterkt de barrièrefunctie van de huid en beschermt het lichaam daardoor tegen schadelijke invloeden van buiten. De speciale samenstelling van Royal Canin Dental zorgt voor vergroting van het urinevolume waardoor de kans op struviet en calciumoxalaatstenen sterk verminderd. Chondroïtine en glucosamine ondersteunen het gewrichtskraakbeen. Omega-3-vetzuren helpen ontstekingen voorkomen en gewrichtspijn verminderen. Zorgvuldig geselecteerde, goed verteerbare eiwitbronnen zorgen voor een optimale vertering in de dunne darm. Dit vermindert de hoeveelheid ontlasting en gaat winderigheid tegen.

Indicatie

Royal Canin Dental is droog voeding speciaal ontwikkeld voor de verzorging van het gebit van de hond.

Indicaties
-Dagelijkse gebitshygiëne volwassen honden
-Beperking van de ontwikkeling van tandplaque en tandsteen
-Bijdrage aan de bestrijding van een slechte adem.

Gebruik van Royal Canin Dental Small Dog

Royal Canin Dental Small Dog kan gedurende het hele leven van de hond gegeven worden.
Het verdient aanbeveling de dagelijkse hoeveelheid over 2 maaltijden te verdelen.

Ingrediënten Royal Canin Dental Small Dog

Rijst, maïs, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, maïsgluten, tarwegluten, plantaardige vezels, bietenpulp, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, visolie, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, extracten uit groene thee (bron van polyfenolen), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).
€ 19,12
€ 16,63
(€ 8,32 / kg)

Laatste reviews en ervaringen met Royal Canin Dental Small Dog

Schrijf een review
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Beoordeeld door
   

  Ik heb 2 honden. Waarvan eentje problemen heeft met zijn tanden. Op aan raden van mijn dierenarts eet hij nu deze brokjes. Tandprobleem lijkt zich te herstellen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Deze brokken eet de hond zonder problemen op. Andere brokken lust ze niet zo graag. Ze zijn ook vrij groot dus moet ze er goed opkauwen. Handig is ook dat het tandsteen ineens mee verwijderd.

  Was deze beoordeling nuttig?

Royal Canin Dental Small Dog kopen

Je kan Royal Canin Dental Small Dog van het merk Royal Canin, geproduceerd door ROYAL CANIN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Voeding > Hond