€ 13,86
€ 10,95
(€ 7,30 / 100 g)
Bespaar 21% (€ 2,91)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Orozyme Bucco Fresh Dental Croq Hond >10kg 150 g
€ 13,86
€ 10,95
(€ 7,30 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Orozyme bucco fresh dental croq hond >10kg

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geef reeds enkele jaren Orozyme Bucco Fresh Dental Croq aan mijn hond met goede resultaten voor zijn gebit. Je kan het geven ipv snoepje als extra beloning.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bucco fresh dental croq werkt goed en wordt vlot verorbert door de hond. Bij onze vorige hond verdween snel de mondgeur en werden de tanden properder. Nu zijn we preventief bezig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik geef dit product nu al twee jaar aan mijn hond, weg slechte adem en ongezond tandvlees, ik ben het wel pas beginnen gebruiken na een grondige reiniging van zijn gebid door de tandarts.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  het is een uitstekend product voor het verzachten van tandsteen. de adem van mijn grote hond is veel minder onaangenaam. Als je niet meer uit voorraad bent voor Bucco Fresh Dental croq Dogs onder de 10 kg, zal ik beginnen met het geven van wat van mijn kleine 2 jaar oude hondje, dus ik hoop te veel ontkalking te voorkomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gekocht op aanraden van de dierenarts. Het helpt echt goed tegen tandsteen. Veel efficientere dan de dentastix omdat het van binnen uit werkt en niet alleen tijdens het kauwen van de brokjes
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Orozyme Bucco Fresh Dental Crocq is een nieuw geneesmiddel geadviseerd door de dierenarts. Ik kan u nog geen mening geven omdat dit het eerste gebruik is. Het duurt 3 weken om het resultaat te zien.

Orozyme Bucco Fresh Dental Croq Hond >10kg kopen

Je kan Orozyme Bucco Fresh Dental Croq Hond >10kg van het merk Ecuphar, geproduceerd door ECUPHAR NV/SA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Mondhygiëne