Hills Prescription Diet Canine P/D 12 kg

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 86,00
€ 77,40
(€ 6,45 / kg)
Bespaar 10% (€ 8,60)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Hills Prescription Diet Canine P/D

Canine p/d - Development Growth:
Een verhoogd eiwit- en vetgehalte helpt bij verzwakking en ondersteuning van het herstel. Een beperkt calcium en fosforgehalte zorgt voor een veilige, gecontroleerde groei van kleine en middelgrote rassen. Canine p/d helpt eclampsie (kramp door calciumtekort) bij zogende teven te voorkomen. Om groeistoornissen van het skelet te voorkomen is er speciaal voor pups van grote rassen (>25 kg volwassen gewicht) Canine p/d Large Breed. Het bevat minder calorieën en calcium. Het dient aan pups van grote rassen gegeven te worden vanaf het spenen tot de leeftijd van 1 jaar. Het is verrijkt met DHA (docosahexaeenzuur) een essentieel, structureel bestanddeel van de hersenen dat van nature voorkomt in de moedermelk.Het werd klinisch bewezen dat het de immuunreactie van pups versterkt en de reactie op vaccinatie verbetert.

Indicatie

Hill's Prescription Diet Canine p/d voor pups ondersteunt het immuunapparaat en verlaagt de kans op onder andere skeletafwijkingen tijdens de groei. Daarnaast zorgt het voor nutritioneel herstel en ondersteunt het de huidfunctie bij niet allergische huidaandoeningen en overmatige haaruitval.

Ingrediënten Hills Prescription Diet Canine P/D

Gemalen maïs, kippen- en kalkoenenmeel, gedroogde bietenpulp, eiwithydrolysaat, visolie, dierlijk vet, dicalciumfosfaat, eipoeder, lijnzaad, kaliumchloride, zout, havervezel, dinatriumfosfaat, L-tryptofaan, taurine, vitaminen en sporenelementen Bevat door de EG toegestane anti-oxidanten.

Waarschuwing

Dit dieetvoer is niet geschikt voor: katten,honden met overgewicht, honden met een nier-, lever- of hartaandoening, drachtige of zogende teven vanwege het verlaagd calorie- en calciumgehalte.
Hills Prescription Diet Canine P/D 12 kg
€ 86,00
€ 77,40
(€ 6,45 / kg)
Product niet verkrijgbaar

Hills Prescription Diet Canine P/D kopen

Je kan Hills Prescription Diet Canine P/D van het merk Hill's, geproduceerd door HILL'S PET NUTRITION , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Voeding
Dierenverzorging > Voeding > Hond