Hill's Prescription Diet Feline - T/D 1,50 kg

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 25,24
€ 21,96
Bespaar 13% (€ 3,28)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Hill's Prescription Diet Feline - T/D

70% van alle katten ouder dan 2 jaar hebben problemen met hun tanden en hun tandvlees, wat ook pijn kan veroorzaken. Het kattenvoer Hill's Prescription Diet Feline t/d is als dieet-ondersteuning voor katten met gebitsproblemen ontwikkeld en kan helpen de tanden grondig te reinigen en de gezondheid van het gebit te behouden. 

Eigenschappen van Hill's Prescription Diet Feline t/d : 
-Reduceert aantoonbaar de vorming van tandsteen en tandaanslag 
-Heeft een speciale vezelstructuur, die niet makkelijk kruimelt. Daardoor omhult de pellet de tand voordat hij breekt en de vezels wrijven het tandoppervlak schoon. 
-Een hoger aandeel antioxidanten neutraliseert vrije radicalen.

Indicatie

Hill's Prescription Diet Feline t/d ondersteunt de gezondheid van gebit en tandvlees bij katten.

Gebruik van Hill's Prescription Diet Feline - T/D

Voedingshoeveelheid per dier in g/dag De volgende hoeveelheden voer zijn slechts richtlijnen, omdat de behoeften van dieren variëren. Voedingshoeveelheid aanpassen om het optimale lichaamsgewicht te behouden. Bij twijfel kunt u het beste contact met uw dierenarts opnemen. Vers water dient altijd voor de kat klaar te staan. Met toestemming van uw dierenarts vermengt u een toenemende hoeveelheid van de nieuwe voeding met de afnemende hoeveelheid van het oude voer gedurende een periode van 7 dagen. Toevoeging van andere voeding is niet noodzakelijk en kan de werking van Hill's voeding verminderen. 

Volwassen katten: 
Gewicht van de kat - Dagelijkse hoeveelheid in g 
2 kg 35 - 45 g 
3 kg 45 - 65 g 
4 kg 55 - 80 g 
5 kg 65 - 95 g 
6 kg 75 - 105 g

Ingrediënten Hill's Prescription Diet Feline - T/D

Samenstelling: kip- en kalkoenmeel, gemalen maïs, gemalen rijst, maïsbindmiddel, dierlijk vet, Fibrim, kaliumchloride, proteïnehydrolysaat, calciumsulfaat, DL-methionine, dicalciumfosfaat, plantenolie, zout, taurine 
Toegevoegde stoffen:

Waarschuwing

Contra-indicaties : 
-Niet geschikt voor kittens, 
-Niet geschikt voor drachtige of zogende katten, 
-Niet met ander voer mengen. 

Opmerking: Met de aankoop van Hill's Prescription Diet Feline - T/D bevestigt u dat uw huisdier onderzocht is door een dierenarts, die het gebruik van dit voer heeft aanbevolen op basis van het onderzoek en de diagnose. Gedurende de periode waarin uw huisdier gevoed wordt met Hill's Prescription Diet Feline - T/D wordt aanbevolen ten minste iedere 6 maanden uw dierenarts te consulteren met betrekking tot het gebruik van dit voer en de voortdurende verzorging van uw huisdier. Indien de gezondheidstoestand van uw huisdier op enige wijze verslechtert tijdens het gebruik van Hill's Prescription Diet Feline - T/D consulteer dan onmiddellijk uw dierenarts.
Hill's Prescription Diet Feline - T/D 1,50 kg
€ 25,24
€ 21,96

Klanten die dit kochten, kochten ook

Hill's Prescription Diet Feline - T/D kopen

Je kan Hill's Prescription Diet Feline - T/D van het merk Hill's, geproduceerd door HILL'S PET NUTRITION , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Voeding
Dierenverzorging > Voeding > Kat