€ 3,70
(€ 10,00 / kg)

Omschrijving van Hills Prescription Diet Canine Ultra Low Allergen Z/D

Voedselallergie of voedselintolerantie: 
Dieren met voedselallergie of -intolerantie, vertonen een abnormale reactie op eiwitten in het voedsel. Allergie kan zich uiten in een jeukende huidaandoening en/of oorontsteking. Aandoeningen van het maag-darmkanaal (braken en/of diarree) kunnen ook wijzen op een ongunstige reactie op voedsel. In het algemeen heeft een dergelijke reactie te maken met rundvlees, zuivelproducten en tarwe. Deze ingrediënten zitten niet in Hill's Canine z/d ULTRA Allergeen Free. Het kan ingezet worden om de voedselovergevoeligheid te identificeren, d.w.z. als een eliminiatiedieet. Het kan dienen als hulpmiddel bij de behandeling en eliminatie van ongunstige reacties als een niet-seizoensgebonden huidontsteking met jeuk, chronische oorontsteking, chronische maag-darmontsteking (Inflamatory Bowel Disease). Het blikvoer en het droogvoer van Canine z/d ULTRA allergeen-free kunnen indien gewenst tegelijkertijd gevoerd worden. 

Verschil tussen de z/d ultra & de z/d low allergeen: 
Het verschil met ULTRA allergeen-free is de koolhydraatbron; bij low allergeen is dit aardappel in plaats van maiszetmeel. Het is niet inzetbaar als eliminatie dieet.Een allergie voor aardappel komt bij honden zelden voor. Canine z/d low allergeen is een droogvoer. Indien gewenst, kan het gemengd gegeven worden met het allergeen-vrije blikvoer Canine z/d ULTRA allergeen-free.

Indicatie

Hill's Prescription Diet Canine z/d is speciaal dieetvoer voor honden met voedselallergie of -intolerantie . Verkrijgbaar in Ultra Allergen free en Low Allergen.

Ingrediënten Hills Prescription Diet Canine Ultra Low Allergen Z/D

Samenstelling droogvoer Ultra Free Allergen: Bevat zeer kleine eiwitmoleculen. Het dierlijk eiwitbestanddeel (kippenlever) is uitgebreid gehydrolyseerd tot een maximaal gewicht van 3000 dalton. Dit is zeer belangrijk voor het voorkomen van een allergische reactie. De enige koolhydraatbron is maiszetmeel, dat een allergische sensibilisatie of reactie beperkt.

Ingrediënten: Maïszetmeel, kippenleverhydrolysaat, plantaardige olie, cellulose, dicalciumfosfaat, calciumcarbonaat, kaliumchloride, zout, DL-methionine, taurine, vitaminen en sporenelementen. Bevat door de EG toegestaan anti-oxidant.

Waarschuwing

Contra-indicaties: 
Dit voer is niet geschikt voor katten, pups, drachtige of zogende teven.
Hills Prescription Diet Canine Ultra Low Allergen Z/D 370 g
€ 3,70
(€ 10,00 / kg)

Laatste reviews en ervaringen met Hills prescription diet canine ultra low allergen z/d

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product. Ons hondje eet dit in combinatie met de Z/d vleesblikjes? Hij had vroeger problemen met de darmen maar die zijn nu helemaal verdwenen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze cavalier had steeds maag en darmklachten.De dierenarts vermoedde een voedings allergie.Door Hills Canine te geven werden die problemen opgelost.

Hills Prescription Diet Canine Ultra Low Allergen Z/D kopen

Je kan Hills Prescription Diet Canine Ultra Low Allergen Z/D van het merk Hill's, geproduceerd door HILL'S PET NUTRITION , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Voeding
Dierenverzorging > Voeding > Hond