Hill's Prescription Diet Canine - W/D 4 kg

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 36,47
€ 28,45
(€ 7,11 / kg)
Bespaar 22% (€ 8,02)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 30/06/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Hill's Prescription Diet Canine - W/D

Overgewicht kan ongerief bij uw hond teweegbrengen, zijn mobiliteit beperken en de levensverwachting verminderen. Evenals bij mensen is gewichtstoename in het algemeen op een overmatige inname van vette calorieën met verminderde beweging terug te voeren.
Corpulentie kan ernstige problemen veroorzaken, zoals :
-hartziekte
-gewrichtsontsteking
-diabetes

Huisdieren met diabetes hebben speciale voeding nodig om zich goed te voelen en de benodigde hoeveelheid insuline te verminderen. Hill's Prescription Diet Canine w/d helpt aantoonbaar de glucosewaarde bij honden onder controle te houden en is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van diabetes en overgewicht. Zijn formule met een laag vetgehalte, een beperkt aantal calorieën en een hoog vezelgehalte helpt de honden gewicht te verliezen. Van alle dieet voedingsmiddelen bevat Hill's Prescription Diet Canine w/d het hoogste gehalte aan L-carnitine en lysine om de vetverbranding en het behoud van de spiermassa te ondersteunen.

Indicatie

Hill's Prescription Diet Canine w/d Rijst is ontwikkeld als voeding voor honden met diabetes

Gebruik van Hill's Prescription Diet Canine - W/D

Voedingshoeveelheid per dier in g/dag Voor volwassen honden: de volgende voerhoeveelheden zijn richtlijnen, omdat de behoeften van dieren verschillend zijn. Voerhoeveelheid aanpassen om het optimale lichaamsgewicht te behouden. In geval van twijfel of wanneer u Prescription Diet Canine w/d voor een pup of junior gebruikt, raadpleegt u dan uw dierenarts. Vers water dient altijd klaar te staan voor de hond. Met goedkeuring van uw dierenarts mengt u een toenemende hoeveelheid van het nieuwe voer met de afnemende hoeveelheid van het oude voer gedurende een periode van 7 dagen. De toevoeging van andere voeding is niet noodzakelijk en kan de werking van Hill´s voeding verminderen.

Volwassen honden:
gewicht van de hond dagelijkse hoeveelheid in g
2,5 kg 65 - 90
5 kg 110 - 150
10 kg 185 - 250
20 kg 305 - 425
30 kg 415 - 575
40 kg 515 - 715
50 kg 610 - 845

Ingrediënten Hill's Prescription Diet Canine - W/D

Samenstelling: gemalen maïs, gemalen pindadoppen, heel gedroogd ei, gedehydreerde kip- en kalkoen proteïne, maïsbindmiddel, proteïnehydrolysaat, dierlijk vet, plantenolie, L-lysine, kaliumcitraat, zout, L-carnitine, DL-methionine, taurine
Toegevoegde stoffen: vitamine A (11 780 IE/kg), vitamine D3 ( 520 IE/kg), vitamine E (600 mg/kg), vitamine C (70 mg/kg), bèta-caroteen (1,5 mg/kg).

Bijwerkingen van Hill's Prescription Diet Canine - W/D

Voor nadere informatie en behandelingsmogelijkheden van uw dier, kunt u uw dierenarts raadplegen.

Waarschuwing

Opmerking: Met de aankoop van Hill's Prescription Diet Canine - W/D bevestigt u dat uw huisdier onderzocht is door een dierenarts die het gebruik van dit voer heeft aanbevolen op basis van het onderzoek en de diagnose. Gedurende de periode waarin uw huisdier gevoed wordt met Hill's Prescription Diet Canine - W/D is het aanbevolen om ten minste iedere 6 maanden uw dierenarts te consulteren met betrekking tot het gebruik van dit voer en de voortdurende verzorging van uw huisdier. Indien de gezondheidstoestand van uw huisdier op enige wijze verslechtert tijdens het gebruik van Hill's Prescription Diet Canine - W/Dconsulteer dan onmiddellijk uw dierenarts.
Hill's Prescription Diet Canine - W/D 4 kg
€ 36,47
€ 28,45
(€ 7,11 / kg)

Hill's Prescription Diet Canine - W/D kopen

Je kan Hill's Prescription Diet Canine - W/D van het merk Hill's, geproduceerd door HILL'S PET NUTRITION , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Voeding
Dierenverzorging > Voeding > Hond