Hill's Canine Hond Mini Prescription Diet t/d 4021m 3 kg

€ 31,98
€ 27,18
(€ 9,06 / kg)
Bespaar 15% (€ 4,80)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Hill's Canine Hond Mini Prescription Diet t/d 4021m

Klinisch bewezen afremmend effect op de ontwikkeling van tandsteen, tandplak en vlekken. Bevat uitgelijnde vezels in een speciale vezelmatrix, waardoor het voedsel zich eerst rond de tanden zet voor het wordt gemaald. Zo worden de tanden zachtjes geschraapt, wat de ontwikkeling van tandsteen, tandplak en vlekken afremt. Het hoge antioxidantengehalte bevordert de neutralisatie van vrije radicalen. Met kleinere brokjes voor honden die minder dan 25 kg wegen.

Ingrediënten Hill's Canine Hond Mini Prescription Diet t/d 4021m

Gemalen maïs, gemalen rijst, kippen- en kalkoenenmeel,cellulosepoeder, dierlijk vet, meel van erwtenzemelen, eiwithydrolysaat, eipoeder, plantaardige olie, kaliumcitraat, calciumsulfaat, zout, calciumcarbonaat, taurine, L-tryptofaan, vitaminen en sporenelementen. Bevat door de EG toegestane anti-oxidanten.
Hill's Canine Hond Mini Prescription Diet t/d 4021m 3 kg
€ 31,98
€ 27,18
(€ 9,06 / kg)

Laatste reviews en ervaringen met Hill's canine hond mini prescription diet t/d 4021m

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze hond Makker is dol op deze brokken en kijkt uit naar elke maaltijd. Mooie bijkomstigheid is, dat zijn gebit schoon blijft en zijn gewicht op peil!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gekocht op aanraden van mijn veearts voor mijn dwergschnauzer die nogal last heeft van tandplak. Hij eet deze brokken zeer graag. Hij moet er wel wat op kauwen, maar dat helpt juist bij de tandreiniging. Ook zijn stoelgang is hierdoor droog en dat is ook mooi meegenomen.

Hill's Canine Hond Mini Prescription Diet t/d 4021m kopen

Je kan Hill's Canine Hond Mini Prescription Diet t/d 4021m van het merk Hill's, geproduceerd door HILL'S PET NUTRITION , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Voeding > Hond