€ 43,82
€ 39,44
Bespaar 10% (€ 4,38)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Flexadin Plus Mini

Flexadin Plus is er in twee varianten. Voor de kat en de kleine hond is er de Flexadin Plus Mini (tot 10 kg) en voor de medium en grote hond (vanaf 10 kg) is er de Flexadin Plus Maxi. In beide zakjes zitten 90 tabletten.

Gebruik van Flexadin Plus Mini

Flexadin Plus < 10 kg
Hond en Kat < 6 kg 1 kauwbrokje
Hond 6 - 10 kilo 2 kauwbrokjes

Flexadin Plus > 10 kg
Hond 10 - 30 kg 1 kauwbrok
Hond > 30 kg 2 kauwbrokken

Toediening
Als u het tabletje iedere dag apart van het voer geeft, zal de hond het tabletje aanzien voor een snoepje. U kunt het tablet desgewenst ook door het voer mengen.

Ingrediënten Flexadin Plus Mini

Bevat Glucosamine HCI dit ondersteunt de uitscheiding van GAG (glycosaminoglycanen) door kraakbeencellen uit glucose. Chondroïtine sulfaat bindt met collageen voor rekbaarheid van de gewrichten en controle van het watergehalte. Bevat Omega -3 vetzuren, om de gewrichten gezond te houden en vitamine E gekend voor zijn anti-oxidatieve eigenschappen. Bevat Harpagophytum procumbens, gekend voor zijn pijnstillende stoffen. Bevat eveneens kippenleverpoeder, biergist, maltodextrine, pectine, calciumsulfaat dihydraat en sojaolie. De uitgebreide samenstelling is steeds op elke verpakking beschreven.
€ 43,82
€ 39,44
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Flexadin plus mini

Schrijf een review
  • 5/5
    Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
    Beoordeeld door
     
    zeer effectief voor mijn hond met de Duitse herdersziekte is ze veel beter omdat ik haar flexadin plus mini 90 kauwtabletten geef

Flexadin Plus Mini kopen

Je kan Flexadin Plus Mini van het merk Flexadin, geproduceerd door VETOQUINOL , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Soepele Gewrichten