€ 57,42
€ 51,68
Bespaar 10% (€ 5,74)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Flexadin Plus Maxi

Flexadin Plus is er in twee varianten. Voor de kat en de kleine hond is er de Flexadin Plus Mini (tot 10 kg) en voor de medium en grote hond (vanaf 10 kg) is er de Flexadin Plus Maxi. In beide zakjes zitten 90 tabletten.

Gebruik van Flexadin Plus Maxi

Flexadin Plus < 10 kg
Hond en Kat < 6 kg 1 kauwbrokje
Hond 6 - 10 kilo 2 kauwbrokjes

Flexadin Plus > 10 kg
Hond 10 - 30 kg 1 kauwbrok
Hond > 30 kg 2 kauwbrokken

Toediening
Als u het tabletje iedere dag apart van het voer geeft, zal de hond het tabletje aanzien voor een snoepje. U kunt het tablet desgewenst ook door het voer mengen.

Ingrediënten Flexadin Plus Maxi

Bevat Glucosamine HCI dit ondersteunt de uitscheiding van GAG (glycosaminoglycanen) door kraakbeencellen uit glucose. Chondroïtine sulfaat bindt met collageen voor rekbaarheid van de gewrichten en controle van het watergehalte. Bevat Omega -3 vetzuren, om de gewrichten gezond te houden en vitamine E gekend voor zijn anti-oxidatieve eigenschappen. Bevat Harpagophytum procumbens, gekend voor zijn pijnstillende stoffen. Bevat eveneens kippenleverpoeder, biergist, maltodextrine, pectine, calciumsulfaat dihydraat en sojaolie. De uitgebreide samenstelling is steeds op elke verpakking beschreven.
€ 57,42
€ 51,68
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Flexadin Plus Maxi

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Top product. Mijn hond lust de kauwtabletten heel graag, voor haar is het net een snoepje. De samenstelling van het product is ideaal voor honden met gewrichtsproblemen. Mijn hond had last van gewrichtsproblemen na het spelen in de tuin, dit is fel geminderd.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  uitstekend product - voorgeschreven door een PARIS-leraar na een heupvervanging bij een 9-jarige hond die duidelijk osteoartritis heeft vanwege zijn handicap.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullnonenone
  3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Mijn opdracht was erg lang om de fout bij KIALA aan te komen. Ik heb FARMALINE twee keer gebeld om het onderzoek te starten, goede opvolging van de gesprekspartners. Met dank aan het callcenter voor de opvolging.

  Was deze beoordeling nuttig?

Flexadin Plus Maxi kopen

Je kan Flexadin Plus Maxi van het merk Flexadin, geproduceerd door VETOQUINOL , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Soepele Gewrichten