€ 24,90
€ 18,68
(€ 38,92 / 100 ml)
Bespaar 25% (€ 6,22)
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 30/06/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Feliway Classic Navulling 1 Maand

Feliway is een synthetische kopie van het gezichtsferomoon van de kat. Dit feromoon wordt gebruikt door katten om hun territorium als veilig te markeren.

Door de natuurlijk gezichtsferomonen van de kat na te maken geeft Feliway een gevoel van vertrouwen en veiligheid in de kat zijn omgeving. Hierdoor kan Feliway worden gebruikt om katten zich prettig te laten voelen en ze gerust te stellen wanneer ze een situatie moeten trotseren en/of om de kat te helpen bij het voorkomen of reduceren van stress door een verandering in zijn omgeving.

Indicatie

Helpt stress verminderen en geeft je kat een heerlijk rustig gevoel.

Gebruik van Feliway Classic Navulling 1 Maand

Gebruik FELIWAY® minstens 30 dagen continu voor het beste resultaat. De eerste verbeteringen kunnen de eerste week al zichtbaar zijn!

Waarschuwing

 • Niet aanbevolen bij overmatige agressie tussen katten of tegenover katteneigenaren.
 • Bijkomende gedragstraining en omgevingsaanpassingen kunnen dan nodig zijn, alsook een advies van de dierenarts.
Feliway Classic Navulling 1 Maand 48 ml
€ 24,90
€ 18,68
(€ 38,92 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Feliway classic navulling 1 maand

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden. Bekend met het product en via Farmaline een stuk goedkoper. Dus algemeen gezien zeer tevreden. Ik ga zeker nog bestellen via deze website.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product. Wij gebruiken het op regelmatige basis eens om het gedrag van onze poes in goede banen te leiden. Nu we zwanger zijn en ze opnieuw wat kribbig loopt gaan we de laatste maanden van de zwangerschap opnieuw het product gebruiken. Alsook de eerste maanden na de geboorte. Met dit product plast ze niet meer in huis en is ze niet meer ongedurig.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De poes van mijn broer komt uit het asiel en heeft een trauma opgelopen toen ze klein was. Ze is bij het minste geluid zeer schuchter en kruipt ergens onder. Met dit product is ze toch veel minder schuw.Aan te raden

Feliway Classic Navulling 1 Maand kopen

Je kan Feliway Classic Navulling 1 Maand van het merk Feliway, geproduceerd door CEVA SANTE ANIMALE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Feliway of via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Stress