€ 9,02
€ 6,95
(€ 139,00 / 100 g)
Bespaar 23% (€ 2,07)
Promotie -23% korting geldig t.e.m. 31/05/2018

Omschrijving van Ecuphar Opticorn Ad Oogzalf

Ecuphar Opticorn Ad Oogzalf 5g
Ecuphar Opticorn Ad Oogzalf 5 g
€ 9,02
€ 6,95
(€ 139,00 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Ecuphar opticorn ad oogzalf

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eindelijk oogzalf voor de hond, ze laat het goed aanbrengen, een aanrader.Ik heb altijd Terramycine gebruikt maar ik vind deze toch beter .Werkt ook goed.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Onze kat heeft chronische (levenslange) oogproblemen. Naast het gebruik van antibiotica voor de ontstekingen werd Opticorn als aanvullende behandeling aanbevolen door de dierenarts.. Ik wissel nu de antibiotic-zalf af met het gebruik van Opticorn (dus de helft minder antibiotica) en het resultaat blijft stabiel. Ziet er dus prima uit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb een Shi Hou van 11 jaar. Dit was staat bekend om oogontstekingen. Moet zo wie zo iedere dag, met uitgekookt water zijn oogjes schoonwassen. Maar ik doe nu om de dag beide oogjes met deze zalf. En op deze manier kan ik oogontstekingen voorkomen! Zelfs met zijn hooikoorts! Bij hooikoorts gebruik ik de zalf 1xdaags. Ben er zeer tevreden over.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede oogzalf die gemakkelijk aan te brengen is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geef deze zalf op aanraden van de dierenarts aan mijn hondje die aan PRA lijdt. De zalf smeert het oog zeer goed, irriteert niet en zij heeft er weinig last van. Ben er zeer tevreden over.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  het is een goed product dat makkelijk toe te dienen is. We kregen het voorgeschreven door de dierenarts, voor de kat. Na opening is het maar een maand houdbaar
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  fijne verzachtende oogzalf die het oog van een van mijn poezen wel degelijk heeft geholpen om te genezen. Het is gebruikt icm een andere oogzalf van de dierenarts.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goede verpakking. produkt als gewenst. Korte leveringstermijn.

Ecuphar Opticorn Ad Oogzalf kopen

Je kan Ecuphar Opticorn Ad Oogzalf van het merk Ecuphar, geproduceerd door ECUPHAR NV/SA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Oogverzorging