€ 13,45
€ 11,03
(€ 4,41 / 100 ml)
Bespaar 18% (€ 2,42)
Promotie -18% korting geldig t.e.m. 30/06/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Ecocure

Oropharma Ecocure is een darmstabilisator op basis van oregano en natuurlijke organische zuren. Dit product voorkomt een gestoorde darmwerking, is uiterst nuttig bij bacteriële darminfecties (E. coli, Salmonella...) en verbetert de kwaliteit van het drinkwater. Het is speciaal aangewezen bij adeno-coli uitbraken (jonge duiven diarree).

Ecocure bevat naast een aantal natuurlijke organische zuren, de geconcentreerde olie van de plant Origanum hyrti. Door het aanzuren van drinkwater wordt de ontwikkeling van schadelijke micro-organismen verhinderd. Opname van Ecocure bevordert een normale maag- en darmzuurtegraad. De zuurtegraad in de darm wordt optimaal voor de nuttige darmbacteriën en is duidelijk minder gunstig voor de ontwikkeling van ziekteverwekkende kiemen.

Ecocure is vooral nuttig in periodes van adeno-coli uitbraken bij jonge duiven. De geconcentreerde olie van Origanum hyrti bevat fenolen die een stabiliserende en beschermende werking hebben ter hoogte van de darm.

Gebruik van Ecocure

2 flesdopjes (10 ml) per liter drinkwater.
Bij jonge duiven: driemaal per week.
Bij oude duiven: éénmaal per week.
Ecocure 250 ml
€ 13,45
€ 11,03
(€ 4,41 / 100 ml)

Ecocure kopen

Je kan Ecocure van het merk Oropharma, geproduceerd door OROPHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Duiven en Vogels