€ 17,45
€ 15,01
(€ 30,02 / kg)
Bespaar 14% (€ 2,44)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Boost X5

Oropharma Boost X5 is ontwikkeld voor een maximale ondersteuning van de spieren. Het toedienen van Boost X5 vóór de vlucht helpt spierafbraak tijdens de vlucht te voorkomen. Boost X5 zorgt voor meer kracht en uithouding en verhoogt zo de kansen op een succesvolle vlucht. Tijdens de vlucht verbruiken duiven heel wat energie. Deze enerige wordt aangebracht via de voeding en supplementen zoals bv. Oropharma Dextrotonic. Door zijn unieke samenstelling zorgt Boost X5 ervoor dat de opgenomen energie efficiënt wordt opgeslagen (rol van L-glutamine) en indien nodig wordt vrijgegeven (rol van L-carnitine). Naarmate de vlucht vordert, en de duif tot het uiterste van zijn krachten moet kunnen gaan, geraken de vrijgegeven energiebronnen uitgeput. Vervolgens bestaat het risico dat de duif eigen spierweefsel gaat aanspreken om in zijn energiebehoeftes te voldoen. Door de aanwezigheid van BCAA's (branched-chain amino acids / vertakte aminozuren) in Boost X5, gaat de duif deze aminozuren als energiebron in noodsituaties benutten. Op die manier voorkomt Boost X5 dat de duif eigen spieren gaat afbreken. De rijstzemelen (bron van Gamma-Oryzanol) in Boost X5 helpen mee te voorkomen dat de spieren worden afgebroken wanneer de reserves niet toereikend zijn. Daarnaast zorgt Gamma-Oryzanol voor meer kracht en spiermassa. Tevens is er Siberische ginseng toegevoegd die prestatie- en uithoudingsbevorderend is.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit 21%
Ruw vet 15%
Ruwe as 8%
Ruwe celstof 7%
Gamma-Oryzanol 2.210mg/kg
Glutamine/Glutaminezuur 15.831mg/kg
Isoleucine 1.497mg/kg
Leucine 2.883mg/kg
Valine 1.650mg/kg
Lysine 696mg/kg
Methionine 854mg/kg
Calcium 422mg/kg
Natrium 79mg/kg
Fosfor 63mg/kg
Nutritionele toevoegingsmiddelen
L-carnitine 35.000mg/kg

Indicatie

Oropharma Boost X5 geproduceerd door Versele-Laga is ontwikkeld voor een maximale ondersteuning van de spieren. helpt spierafbraak tijdens de vlucht te voorkomen en zorgt voor meer kracht en uithouding en verhoogt zo de kansen op een succesvolle vlucht.

Gebruik van Boost X5

1 maatlepel (= 15g) op 0,5kg bevochtigd graan toedienen, gedurende de laatste 2 dagen voor de inkorving.

Ingrediënten Boost X5

- Gestabiliseerde rijstzemelen
- Gehydrolyseerd tarwegluteneiwit
- Siberische ginseng 1%
- Druivenpit
€ 17,45
€ 15,01
(€ 30,02 / kg)

Boost X5 kopen

Je kan Boost X5 van het merk Oropharma, geproduceerd door OROPHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Duiven en Vogels