Beaphar Pro Dentalzym Mondwater 250 ml

€ 10,15
€ 8,22
(€ 3,29 / 100 ml)
Bespaar 19% (€ 1,93)
Promotie -19% korting geldig t.e.m. 31/05/2018

Omschrijving van Beaphar Pro Dentalzym Mondwater

Beaphar Pro Dentalzym Water is mondwater op basis van enzymen voor een dagelijkse mondhygiëne. Het mondwater gaat de vorming van tandplak tegen en zorgt voor een frisse adem bij hond of kat. Dentalzym Water bevat enzymen die slechte bacteriën aanpakken en daardoor de vorming van plak verminderen. Het mondwater wordt toegevoegd aan het drinkwater en is daarom zeer geschikt voor honden en katten die rechtstreekse tandverzorging (nog) niet toelaten. Dentalzym Water kan daarnaast ook gecombineerd worden met andere tandverzorgingsproducten. Doordat de hond of kat gedurende de dag meerdere keren drinkt, wordt het gebit de gehele dag door gereinigd. Het dagelijks gebruik van Dentalzym Water draagt bij tot sterke en gezonde tanden, en versterkt het tandvlees.

Ingrediënten Beaphar Pro Dentalzym Mondwater

Protease, Zink Chloride, Chloorhexidine, Echinacea.
Beaphar Pro Dentalzym Mondwater 250 ml
€ 10,15
€ 8,22
(€ 3,29 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Beaphar pro dentalzym mondwater

Schrijf een review
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Raar maar mijn honden drinken er niet van. Zelfs met halve dosering is het met lange tanden. Bij andere merken heb ik dat probleem niet. Of moet ik wat langer geduld hebben?
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Geen succes bij mijn katten, vanaf de geringste hoeveelheid bij hun drinkwater is gedaan, raken ze het niet meer aan. Geen idee dus of het werkt en of andere poezen het wel willen drinken bij hun water. Een gemiste kans helaas..

Beaphar Pro Dentalzym Mondwater kopen

Je kan Beaphar Pro Dentalzym Mondwater van het merk Beaphar, geproduceerd door BEAPHAR , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Mondhygiëne