Kies uw taal
Winnaar Webshop Awards Belgium 2019-2020 in de categorie Health & Wellness

Of gebruik ons contactformulier voor persoonlijk advies.

Levering in België

 • Levering aan huis - Gratis vanaf € 39
  Gratis levering vanaf € 39 aan huis of op kantoor.
 • Levering via een afhaalpunt - Gratis vanaf € 39
  Gratis levering vanaf € 39 in meer dan 3.000 afhaalpunten.

Dierenverzorging

In deze rubriek over dierenverzorging vindt u talloze producten om uw huisdier te verzorgen. Dieren zijn echte metgezellen die het leven van heel wat mensen opvrolijken. Hun baasjes moeten echter dagelijks garant staan voor hun gezondheid en welzijn. Voor de gezondheid van uw huisdier is het zeer belangrijk om regelmatig een bezoek te brengen aan de dierenarts en om de juiste verzorgingsproducten te gebruiken. 

Producten voor uw huisdier

Hier vindt u een selectie van kwaliteitsproducten die aangepast zijn aan de specifieke behoeften van uw huisdier. Ontdek verschillende voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor de dagelijkse hygiëne van uw huisdier. We bieden een breed scala aan verzorging voor de huid, vacht, ogen en oren, evenals diverse soorten voeding en producten voor gewrichten of spijsvertering. Kortom: alles wat uw huisdier nodig heeft. 

Dierenverzorging

Populaire producten

Alle producten bekijken

Reviews

 • Arti-Base Poeder

  Klant Erik gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5

  Zeer goed product

  Hét ideale product als je paard last heeft van artrose. Het werd ontwikkeld door befaamde dierenartsen. Ik had al enkele producten uitgeprobeerd. Maar dit overtreft alles. En de prijskwaliteit/ verhouding is uitstekend. Het is een absolute aanrader!

 • Artico Plus

  Klant Peggy gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5

  gebruikt bij paarden met artrose

  Artico Plus wordt ter ondersteuning gebruikt van de gewrichten van paarden die last hebben van artrose. De combinatie van duivelsklauw en MSM houdt de gewrichten soepel. Kan zowel gebruikt worden bij acute klachten als ter ondersteuning (blijvend geven).

Best verkocht voor Paarden

Alle producten bekijken

Best verkocht voor Katten

Alle producten bekijken

Best verkocht voor Duiven & Vogels

Alle producten bekijken