CurcuDyn® bevat bio-geoptimaliseerd kurkuma-extract aangevuld met gember, vitamine C en vitamine D voor soepele gewrichten en spieren en voor ondersteuning van het kraakbeen.

  • Kurkuma-extract en gemberextracten die bijdragen tot het behoud van soepele gewrichten.
  • Vitamine D die bijdraagt tot de instandhouding van de normale werking van spieren.
  • Vitamine C die bijdraagt tot de normale collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen en van de bloedvaten.

Bio-geoptimaliseerd kurkuma-extract

De opneembaarheid van curcumine kan verhoogd worden door het toepassen van specifieke technologieën zoals de miceltechnologie in CurcuDyn®. Deze technologie zorgt ervoor dat het vetoplosbaar curcumine in een wateroplosbaar omhulsel verpakt zit, wat de opneembaarheid tot 185x verhoogt t.o.v. onbewerkt kurkuma-extract en tot 1350x t.o.v. standaard kurkumapoeder1. kurkuma opneembaarheid

Hoog gedoseerd

2 capsules CurcuDyn® bevatten 100 mg actieve curcumine. Dankzij de hoge opneembaarheid is deze dosis voldoende om effect te hebben.

Nutritionele informatie per 2 capsules

Curcuma longa extract105 mg 
Gemberwortelextract20 mg 
Vitamine C16 mg20%*
Vitamine D5 μg (200 IU)100%*

*% RI = Referentie Inname

Cofactoren

CurcuDyn® bevat kurkuma-extract en gemberextracten die bijdragen tot het behoud van soepele gewrichten. CurcuDyn® bevat ook vitamine D die bijdraagt tot de instandhouding van de normale werking van de spieren, en vitamine C die bijdraagt tot de normale collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen en van de bloedvaten.

Hoge tolerantie

Gluten-, soja- en lactose-vrij

 

1 Schiborr et al., Mol. Nutr. Food Res., 2014, 58, 516-527.