Farmaline Logo

Kies uw taal

Dukan

Het Dukan Dieet is een wereldwijde bestseller met een dieet in 4 fasen. Door de verschillende fasen kan je snel afvallen naar je streefgewicht en hier vervolgens op stabiliseren.

  • Fase 1 - De aanvalsfase
  • Fase2  - Alternatieven
  • Fase 3 - Stabiliseren
  • Fase 4 - Voortgang

1. Aanvalsfase

Een korte en snelle aanvalsfase met direct resultaat. Tijdens deze fase bestaat het dieet uit 72 eiwitrijke voedingsmiddelen.

2. Cruisefase

De Cruisefase leid je zonder onderbrekingen naar je juiste gewicht. Deze fase bestaat uit een dieet van zuivere eiwitten afgewisseld met een dieet van eiwitten +1 van de 28 toegestane groenten.

3. Stabilisatiefase

De Stabilisatiefase duurt 10 dagen per afgevallen kilo. Tijdens deze periode keer je terug naar een evenwichtig voedingspatroon. Je vrijheid wordt bewaakt en heeft als doel om het nieuwe, nog kwetsbare gewicht te stabiliseren. Geleidelijk zijn tijdens de 2 feestmaaltijden weer alle voedingsmiddelen die je lekker vindt toegestaan.

4. Volhardingsfase

Tijdens de Volhardingsfase vindt de definitieve stabilisatie plaats. Deze fase is zowel het makkelijkste als het meest essentiële onderdeel van deze afslankmethode, want bij 95% van de mensen die een dieet volgen, komt het afgevallen gewicht er weer bij.

Zoekresultaten binnen producten voor:

items / pagina