Natuurlijk en gezond

Al sinds 1955 ontwikkelt, produceert en verkoopt Biohorma fytotherapeutische en homeopathische (genees)middelen.

Biohorma BV is partner van het Zwitserse Bioforce AG, dat in 1963 werd opgericht door Alfred Vogel. Biohorma Belgium NV werd opgericht in 1984 en richt zich – met zo’n 15 medewerkers – op de distributie van A.Vogel-middelen naar de Belgische en Luxemburgse markt.

Alfred Vogel had een bijzonder doel voor ogen, namelijk het helpen van mensen om op een natuurlijke manier gezond te worden en te blijven

Iedere dag opnieuw is Biohorma bijzonder trots op de levensvisie van de grondlegger van het bedrijf.
Ze stemde haar missie daarom af op een bekende uitspraak van A.Vogel:

Gezondheid is leven in harmonie met de natuur” Alfred Vogel (1902 – 1996)

en besloot dat alle huidige en toekomstige activiteiten naar deze missie terug te herleiden moeten zijn.

Biohorma helpt mensen op een natuurlijke wijze gezond te worden en te blijven, met natuurlijk (genees)middelen en heldere voorlichting over een gezond en evenwichtig leven. De (genees)middelen zijn van natuurlijke oorsprong, veilig, van hoge kwaliteit en bewezen effectief. 

De kwaliteit. Die staat bijzonder hoog in het vaandel bij Biohorma. Daarom verloopt de productie volgens internationaal erkende, farmaceutische normen. 

Bij het gehele fabricageproces worden bovendien strenge regels gehanteerd op het gebied van hygiëne van personen, machines, grondstoffen, materialen en fabricageruimten. En, niet te vergeten, het hele proces staat onder streng apothekerstoezicht. 

Het resultaat is de garantie dat de natuurlijke producten van Biohorma aan hoge kwaliteitsnormen voldoen. 
 
 

Best verkocht voor Biohorma Belgium

Recente reviews voor producten van Biohorma Belgium

 • A.Vogel Atrosan Forte

  A.Vogel Atrosan Forte

  Klant lily gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5
  11 van 11 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Verzacht de pijn en stramheid stuk minder.geen chemisch medicijnen nodig zoals ibrufen wat de huisarts voorschrijft daar gebruik je dan ook nog maagbeschermers bij bij mij werkt atrosan al 2jaar fantastisch .

 • A.Vogel Passiflora Rust en Balans

  A.Vogel Passiflora Rust en Balans

  Klant KL gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5
  11 van 11 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Wat een rust

  Product is ideaal te gebruiken voor mensen die in het dagelijks leven geconfronteerd worden met stress en hoge mate van arbeid (fysiek en:of mentaal). Zeker in tijden van covid-19 zorgt het voor een fijne balans, een verhoging van draagkracht wordt absoluut ervaren. Ik raad het gebruik aan tijdens perioden waarin veel van je gevraagd wordt en gebruik het zelf niet tijdens vakantieperioden. Ik heb geen minpunten te vermelden.

 • A.Vogel Molkosan

  A.Vogel Molkosan

  Klant Geert gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5
  9 van 9 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Degelijk voedingssupplement.

  Molkosan werd ons aanbevolen door vrienden die het op hun beurt aangeprezen werden door hun oudere huisarts die het zelf ook dagelijks inneemt. Molkosan heeft een zeer gunstige invloed op het darmstelsel en bevordert een vlotte stoelgang. Het opgeblazen gevoel is behoorlijk verminderd. Kortom, een gezonde en weldoende drank.