€ 29,95
€ 25,76
(€ 10,30 / 100 g)
Bespaar 14% (€ 4,19)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Nataos Key Nutrition Zenbev

Zenbev is een voedingssupplement dat het resultaat is van jarenlang onderzoek. Het basisingrediënt dat voor Zenbev gebruikt wordt, komt uit pompoenpitten en is oplosbaar in water of vruchtensap. Dankzij zijn weldoordachte samenstelling bevat Zenbev van nature aminozuren zoals tryptofaan, mineralen en vitaminen. Zenbev bevat natuurlijke vitamine B3 en B6. Vitamine B6 draagt bij tot de regulering van de hormonale activiteit. Vitamine B3 en B6 dragen bij tot een normale psychologische functie en tot de normale werking van het zenuwstelsel. 
 
Zenbev werd ontworpen door het Biosential team met aan het hoofd Craig Hudson M.D.. Zij zijn gespecialiseerd in het onderzoek naar oplossingen, op basis van natuurlijke voedingsproducten, om een optimale gezondheid te behouden. Zij combineren hiervoor wetenschap en natuur. Dit resulteert in producten van de hoogste kwaliteit die u met ongeëvenaarde efficiëntie het beste uit het leven laten halen.

Indicatie

Zenbev bevat vitamine B3 en B6 die bijdragen tot de normale werking van het zenuwstelsel en de psychologische functie.

Gebruik van Nataos Key Nutrition Zenbev

Meng 1 tot 3 maatschepjes (10 tot 30g) met 300 ml water of sap. Maatschepje in de verpakking.

Ingrediënten Nataos Key Nutrition Zenbev

100% Vegetarische & veganistische ingrediënten: pompoenpittenmeel (Cucurbita pepo L.), dextrose, natuurlijk citroenaroma, rijstzetmeel (Oryza sativa L.), guar gom.

€ 29,95
€ 25,76
(€ 10,30 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Nataos Key Nutrition Zenbev

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Zenbev geeft mijn en rustige slaap. Ik voel duidelijk het verschil als ik het niet neem. Ik gebruik het poeder dadelijk droog met een lepel in de mondig vermengd met een ander poeder mucous anders feel plakt en ook moeilijk oplost. Zo is het net een snoepje.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  zeer goed product. doet wat het moet. gemakkelijk in gebruik en ook nog lekker eventueel minpuntje : 's cavonds laat is 30 cl wel wat veel om op te dtinken

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Dankzij Zenbev kan ik weer makkelijker inslapen. Vroeger duurde het lang voordat ik sliep, maar met Zenbev is dit zeker sterk verbeterd. Het effect van Zenbev liet zich ongeveer na een week voelen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Nataos Key Nutrition Zenbev kopen

Je kan Nataos Key Nutrition Zenbev van het merk Nataos Key Nutrition , geproduceerd door OJIBWA-DE ROECK , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Gemoed
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress