€ 55,95
€ 50,36
Bespaar 10% (€ 5,59)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Zaffranax Nieuwe Formule

Last van emotionele periodes1, stress2 of professionele vermoeidheid2?

Heeft u ook last van periodes waarin u vlug emotioneel wordt?
Raakt u snel geïrriteerd op het werk door stress of frustratie?
Leiden gespannen situaties op het werk of thuis tot vermoeidheid of demotivatie?
Bent u soms angstig of verward bij het uitvoeren van dagelijkse taken of professionele opdrachten?
 
Zaffranax is een doeltreffende en goed verdragen oplossing die helpt om een positieve stemming te behouden tijdens emotionele periodes1, stress2 en professionele vermoeidheid2.

Zaffranax bevat CrosaffrylTM: een synergistisch nutricomplex met een unieke combinatie van kwaliteitsvol gestandaardiseerd saffraanextract met uiterst biologisch beschikbaar magnesium en B-vitamines.

Saffraan
De actieve stoffen in het saffraanextract helpen bij het bevorderen van een emotioneel evenwicht en een positieve stemming.

Saffraan werd reeds eeuwen geleden gezien als een wondermiddel tegen heel wat kwalen. Het gebruik stamt vooral uit de Perzische traditie waarbinnen saffraan hoofdzakelijk toegepast werd vanwege zijn positieve invloed op de stemming, de motivatie en de energie.

Recente studies bevestigen dit ook en concludeerden dat saffraan helpt om het emotioneel evenwicht te bevorderen en een positieve stemming te behouden.

De B vitamines helpen om:
 • een normaal energetisch metabolisme in stand te houden*;
 • een goede werking van het zenuwstelsel te behouden**;
 • een normaal psychisch functioneren te handhaven**;
 • vermoeidheid te verminderen***;
* B1, B2, B3, B6, B8, B12
** B1, B3, B6, B8, B12
*** B2, B3, B6, B9, B12

Magnesium draagt bij tot een normale werking van het zenuwstelsel en een gezonde psychologische functie. Daarnaast helpt het vermoeidheid te verminderen en draagt het bij tot een normale spiercontractie en spierspanning.

1 Saffraan helpt het emotioneel evenwicht te bevorderen en een positieve instelling te behouden. 
2 Foliumzuur draagt bij aan een gezonde psychologische functie inclusief aan de weerstand tegen stress en helpt vermoeidheid te verminderen.


Gebruik van Zaffranax Nieuwe Formule

1 per dag tijdens de maaltijd.

Ingrediënten Zaffranax Nieuwe Formule

per 2 capsules:
 • B5 (pantotheenzuur) 6 mg 
 • B6 (pyridoxine) 2.8 mg 
 • B9 (foliumzuur) 200 µg 
 • B12 (cyanocobalamine) 2.5 µg 
 • Mg (magnesiumcitraat) 170 mg 
 • Saffraanextract (2 % safranal) 60 mg

Waarschuwing

Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats buiten het bereik van kinderen. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen beneden de 12 jaar. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.
€ 55,95
€ 50,36

Laatste reviews en ervaringen met Zaffranax Nieuwe Formule

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  ik heb dit product voor mijn moeder gekocht vorig jaar toen het het heel slecht ging met de gezondheid van mijn vader. Mijn moeder zat er totaal door zowel mentaal als fysiek. Met Zaffranax ging het na 2-tal weken mentaal al beter . Ze had wat meer moed en weende veel minder. Na 2 maanden voelde ze zich al veel beter. Toen de doos op was, had ik haar een ander product gekocht maar opnieuw was ze heel emotioneel, zat iedere dag in de put, weende vaak en wist zelf niet waarom. Nu heb ik opnieuw Zaffranax gekocht en opnieuw voelt ze al na 1 week verbetering ! Minder emotioneel, en terug meer moed om iets te doen. Dus ik kan met zekerheid zeggen dat Zaffranax echt helpt !

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Vind dit een goed product , Veel mij daar veel relaxer en emotioneel better mee .Kan dit iedereen aanraden en heb er geen bijwerkingen van ondervonden .

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Er zijn maar weinig vrij verkoopbare medicijnen die lijken te werken maar dit is zeker en vast een die lijkt te werken. Een goede vondst tussen alle anderen!

  Was deze beoordeling nuttig?

Zaffranax Nieuwe Formule kopen

Je kan Zaffranax Nieuwe Formule van het merk Zaffranax, geproduceerd door PERRIGO HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Zaffranax of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Gemoed
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine B
50+ > Menopauze
Welzijn & Gezondheid > Vermoeidheid & Energie