€ 55,95
€ 43,08
Bespaar 23% (€ 12,87)
Promotie -23% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Zaffranax Nieuwe Formule

Last van emotionele periodes1, stress2 of professionele vermoeidheid2?

Heeft u ook last van periodes waarin u vlug emotioneel wordt?
Raakt u snel geïrriteerd op het werk door stress of frustratie?
Leiden gespannen situaties op het werk of thuis tot vermoeidheid of demotivatie?
Bent u soms angstig of verward bij het uitvoeren van dagelijkse taken of professionele opdrachten?
 
Zaffranax is een doeltreffende en goed verdragen oplossing die helpt om een positieve stemming te behouden tijdens emotionele periodes1, stress2 en professionele vermoeidheid2.

Zaffranax bevat CrosaffrylTM: een synergistisch nutricomplex met een unieke combinatie van kwaliteitsvol gestandaardiseerd saffraanextract met uiterst biologisch beschikbaar magnesium en B-vitamines.

Saffraan
De actieve stoffen in het saffraanextract helpen bij het bevorderen van een emotioneel evenwicht en een positieve stemming.

Saffraan werd reeds eeuwen geleden gezien als een wondermiddel tegen heel wat kwalen. Het gebruik stamt vooral uit de Perzische traditie waarbinnen saffraan hoofdzakelijk toegepast werd vanwege zijn positieve invloed op de stemming, de motivatie en de energie.

Recente studies bevestigen dit ook en concludeerden dat saffraan helpt om het emotioneel evenwicht te bevorderen en een positieve stemming te behouden.

De B vitamines helpen om:
 • een normaal energetisch metabolisme in stand te houden*;
 • een goede werking van het zenuwstelsel te behouden**;
 • een normaal psychisch functioneren te handhaven**;
 • vermoeidheid te verminderen***;
* B1, B2, B3, B6, B8, B12
** B1, B3, B6, B8, B12
*** B2, B3, B6, B9, B12

Magnesium draagt bij tot een normale werking van het zenuwstelsel en een gezonde psychologische functie. Daarnaast helpt het vermoeidheid te verminderen en draagt het bij tot een normale spiercontractie en spierspanning.

1 Saffraan helpt het emotioneel evenwicht te bevorderen en een positieve instelling te behouden. 
2 Foliumzuur draagt bij aan een gezonde psychologische functie inclusief aan de weerstand tegen stress en helpt vermoeidheid te verminderen.


Gebruik van Zaffranax Nieuwe Formule

1 per dag tijdens de maaltijd.

Ingrediënten Zaffranax Nieuwe Formule

per 2 capsules:
 • B5 (pantotheenzuur) 6 mg 
 • B6 (pyridoxine) 2.8 mg 
 • B9 (foliumzuur) 200 µg 
 • B12 (cyanocobalamine) 2.5 µg 
 • Mg (magnesiumcitraat) 170 mg 
 • Saffraanextract (2 % safranal) 60 mg

Waarschuwing

Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats buiten het bereik van kinderen. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen beneden de 12 jaar. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.
€ 55,95
€ 43,08

Laatste reviews en ervaringen met Zaffranax nieuwe formule

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vond de vorige formule beter, spijtig van de azo kleurstoffen dat ze er in doen, gebruik het hiervoor niet meer, gek dat ze die kleurstoffen in een product doen dat uw gezondheid moet ondersteunen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ben nu mijn tweede week Zaffranax aan het nemen. De eerste week twee tabletten per dag, nu één tablet. Ben kalmer, maar meer vermoeid. Slaap blijkbaar meer en op alle momenten van de dag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  op aanraden van relatie lijkt dit een ideale aanvulling op de dagelijkse behoefte om een mens zich goed in zijn vel te laten voelen - dagelijks gebruik brengt resultaat op
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed produkt. Heb veel meer rust gevonden. Mijn cortisol waarden waren te hoog, en volgens de dokter helpt dat ook de cortisol te laten zakken. In het begin 2 per dag genomen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Geweldig product en werkt geweldig! Het enige is een gewichtstoename na 3 maanden behandeling! Gewichtstoename is niet aangegeven en het is niet de eerste keer dat ik het hoor! Anders houdt het zich aan deze beloften
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Zaffranax nu enkele weken en heb echt wel het gevoel dat het positief werkt. Ook mijn dochter die even in een dipje zat is ermee begonnen en lijkt een goed effect te ervaren. Ook geen neveneffecten. Enige minpuntje is misschien de vrij hoge prijs.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer effectief om het moreel te stimuleren, zonder bijwerkingen! Voel je vrij als je door een fase van depressie, stress, moedeloosheid of milde tot matige depressie gaat.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Produit utile et très efficace pour soutenir le moral ; dosage peu pratique et prix relativement élevé. Jusqu'à présent, je ne perçois aucune différence entre cette nouvelle formule et l' ancienne sauf le prix encore un peu plus élevé.

Zaffranax Nieuwe Formule kopen

Je kan Zaffranax Nieuwe Formule van het merk Zaffranax, geproduceerd door PERRIGO HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Zaffranax of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Gemoed
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine B
50+ > Menopauze
Welzijn & Gezondheid > Vermoeidheid & Energie