€ 33,95
€ 29,88
Bespaar 12% (€ 4,07)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Zaffranax Nieuwe Formule

Last van emotionele periodes1, stress2 of professionele vermoeidheid2?

Heeft u ook last van periodes waarin u vlug emotioneel wordt?
Raakt u snel geïrriteerd op het werk door stress of frustratie?
Leiden gespannen situaties op het werk of thuis tot vermoeidheid of demotivatie?
Bent u soms angstig of verward bij het uitvoeren van dagelijkse taken of professionele opdrachten?

(1) Saffraan helpt het emotioneel evenwicht te bevorderen en een positieve instelling te behouden. 
(2) Foliumzuur draagt bij aan een gezonde psychologische functie inclusief aan de weerstand tegen stress en helpt vermoeidheid te verminderen.
 
Zaffranax® is een doeltreffende en goed verdragen oplossing die helpt om een positieve stemming te behouden tijdens emotionele periodes, stress en professionele vermoeidheid.

Zaffranax® bevat CrosaffrylTM: een synergistisch nutricomplex met een unieke combinatie van kwaliteitsvol gestandaardiseerd saffraanextract met uiterstbiologisch beschikbaar magnesium en B-vitamines.

Saffraan
De actieve stoffen in het saffraanextract helpen bij het bevorderen van een emotioneel evenwicht en een positieve stemming.
Saffraan werd reeds eeuwen geleden gezien als een wondermiddel tegen heel wat kwalen. Het gebruik stamt vooral uit de Perzische traditie waarbinnen saffraan hoofdzakelijk toegepast werd vanwege zijn positieve invloed op de stemming, de motivatie en de energie.
Recente studies bevestigen dit ook en concludeerden dat saffraan helpt om het emotioneel evenwicht te bevorderen en een positieve stemming te behouden.

De B vitamines helpen om:
een normaal energetisch metabolisme in stand te houden*;
een goede werking van het zenuwstelsel te behouden**;
een normaal psychisch functioneren te handhaven**;
vermoeidheid te verminderen***;
*B1,B2,B3,B6,B8,B12 **B1,B3,B6,B8,B12 ***B2,B3,B6,B9,B12

Magnesium draagt bij tot een normale werking van het zenuwstelsel en een gezonde psychologische functie. Daarnaast helpt het vermoeidheid te verminderen en draagt het bij tot een normale spiercontractie en spierspanning.


Indicatie

Zaffranax® is bestemd voor de ondersteuning van een goede gemoedstoestand tijdens emotionele periodes. Het kan ook gebruikt worden bij stress en professionele vermoeidheid.

Gebruik van Zaffranax Nieuwe Formule

Neem dagelijks 1 capsule Zaffranax. Indien nodig kan de dosis worden verhoogd tot 2 capsules.

Ingrediënten Zaffranax Nieuwe Formule

per 2 capsules:
B5 (pantotheenzuur) 6 mg
B6 (pyridoxine) 2.8 mg
B9 (foliumzuur) 200 µg
B12 (cyanocobalamine) 2.5 µg
Mg (magnesiumcitraat) 170 mg
Saffraanextract (2 % safranal) 60 mg

Ingrediënten per 2 capsules: Magnesiumcitraat (magnesium 170 mg = 45 % R.I.), Capsule (Hydroxypropylmethylcellu-lose, Opacifieermiddel: Titaandioxide, Kleurstoffen: [Briljantblauw FCF, Allurarood AC]), Saffraanextract (Crocus sativum L.), Anti-klontermiddelen: [magnesiumstearaat, siliciumdioxide], Vulstof: [witte rijstpoeder], Calcium-D-pantothenaat (vitamine B5 6 mg = 100 % R.I.), Pyridoxinehydrochloride (vitamine B6 2,8 mg = 200 % R.I.), Pteroylmonoglutaminezuur (foliumzuur 200 g = 100 % R.I.), Cyanocobalamine (vitamine B12 2,5 g = 100 % R.I.).

RI: Referentie-inname

Waarschuwing

 • Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats buiten het bereik van kinderen.
 • Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
 • De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden.
 • Niet geschikt voor kinderen beneden de 12 jaar.
 • Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.
Zaffranax Nieuwe Formule 45 capsules
€ 33,95
€ 29,88

Laatste reviews en ervaringen met Zaffranax nieuwe formule

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het op aanraden van mijn huisarts. Het brengt me rust, voel me er stabieler door. Voorlopig ook geen bijwerkingen. Ben er blij mee (of misschien is dit het effect van de Zaffranax ;-) )
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had mijn twijfels bij de aankoop van dit product maar heb toch het risico genomen om tot aankoop over te gaan. Ik ben heel tevreden dat ik dit uiteindelijk gedaan heb. Vind het een heel goed product en na een drietal dagen voel je al dat het werkt.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  in vergelijking met een ander product, dit is zeer efficiënt op zijn minst voor het ogenblik met niets om opnieuw te zeggen, dan is de prijs concurrerend zoals vaak, is de levering snel geweest, zeer vaak op tijd zodat is het een product dat ik zal adviseren

Zaffranax Nieuwe Formule kopen

Je kan Zaffranax Nieuwe Formule van het merk Zaffranax, geproduceerd door PERRIGO HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Zaffranax of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Gemoed
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine B
50+ > Menopauze