€ 33,95
€ 24,44
Bespaar 28% (€ 9,51)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Zaffranax

Zaffranax breed spectrum bevat een gestandaardiseerd saffraanextract dat helpt het emotioneel evenwicht te bevorderen en een positieve stemming te behouden, een mentale opfrissing voor een goed humeur. Dit saffraanextract ondersteunt de innerlijke rust tijdens emotioneel beladen periodes, vb. tijdens grote veranderingen in het leven.

De vitamines B1, B3, B6, B8 en B12 uit het vitamine B-complex helpen bovendien bij het behoud van een goede werking van het zenuwstelsel en een gezonde psychologische functie.

Zaffranax is een nutri-complex verwerkt in hoogwaardige Vcapsplus capsules die worden aangeboden in blisters. Hierdoor zijn de bestanddelen optimaal beschermd en kunt u de capsules gemakkelijk meenemen.

Gebruik van Zaffranax

1 à 2 capsules per dag in nemen, ’s morgens bij de maaltijd

Ingrediënten Zaffranax

Bestanddelen per 2 capsules
saffraanextract 70mg
- waarvan 2% Safranal
- waarvan 4% Crocine
B1 1,1 mg
B2 1,4 mg
B3 16 mg
B6 1,4 mg
B8 50 μg
B9 200 μg
B12 2,5 μg

Vulstof:
microkristallijne cellulose, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, Gestandaardiseerd saffraanextract (Crocus Sativus): 70 mg getitreerd op 2% Safranal & 4% Crocine, antiklontermiddel: siliciumdioxide, niacinamide, cyanocobalamine, riboflavine, pyridoxine hydrochloride, thiamine hydrochloride, foliumzuur, biotine. V-cap: hypromellose, kleurstoffen: titaandioxide, geelijzeroxide,koperchlorofyllinecomplex.

Waarschuwing

Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats buiten het bereik van kinderen. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen beneden de 12 jaar. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.
€ 33,95
€ 24,44
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Zaffranax

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Heb het een tijdje ingenomen. Het verschil voor de inname en nu is niet zo als ik had verwacht . Kan zijn dat er niet genoeg tijd is overheen is gegaan .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben uiterst tevreden over zaffranax, het helpt me om het leven door een roze bril te zien. Het vlakt de negatieve emotie's af zodat men een positievere houding heeft
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle werking. Voelde mij al een stuk beter na een week van 2 capsules per dag. Heel doeltreffend, ik zou het aan iedereen aanraden. Ik ben een stuk positiever geworden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het helpt mij om beter mijn depressie te verwerken, is goed te verdragen. Geen bijwerkingen.ik mag het van mijn dokter samen nemen met mijn anti-deppresivum.ik gebruik het voor een tijdje, tot dat ik me war beter voel
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Leuke ontdekking. Magnesium verslaafde voor jaren om frequente, invasieve en invaliderende angst aanvallen tegen te gaan. Ik ben Zaffranax 2 tabletten per dag begonnen, het effect is bijna onmiddellijk, serener en rustiger.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik had gehoord over de Zaffranax. Ik leefde in een ingewikkelde situatie en probeerde het te proberen. Na drie weken, één pil per dag, voel ik me relatief beter. Ik slaap veel beter. Aanbevelen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit product gekocht voor mijn zoon. Hij moest aan de examens beginnen maar zag het helemaal niet zitten. Het heeft heel goed geholpen en zijn examens verlopen heel vlot. Ik ben alvast overtuigd.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit product besteld op aanbeveling van mijn arts na het overlijden van een geliefde om mogelijke "anxiolytische" of "antidepressiva" geneesmiddelen te vervangen. Het resultaat is verbluffend. Ik blijf het regelmatig gebruiken als een moreelversterker.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt u voor een beter gemoed. Werkt onmiddellijk. Ik ben zeer tevreden.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Zaffranax heeft een tijdje nodig om werkzaam te worden, dus nu, na veertien dagen gebruik, merk ik er nog niet veel van. Het heeft geen vervelende bijwerkingen , hoewel ik het gevoel had dat mijn huid er wat droger van werd, maar dat kan ook andere oorzaken hebben. Ik gebruik het in combinatie met Kwalitis. Eenvoudige inname.

Zaffranax kopen

Je kan Zaffranax van het merk Zaffranax, geproduceerd door PERRIGO HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Zaffranax of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Gemoed
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine B
50+ > Menopauze