€ 25,00
€ 22,50
(€ 11,25 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 2,50)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van YUN ACN+ Wash

Onze huid is bedekt met een beschermende huidflora. Als deze in balans is, beschermen de goede bacteriën je tegen slechte bacteriën die verschillende huidaandoeningen kunnen veroorzaken. 
 
Acne en puistjes kunnen vele onderliggende oorzaken hebben, bijvoorbeeld hormonale veranderingen, voeding, stress of medicatie. Daardoor ga je te veel talg produceren, die een voedingsbodem vormt voor slechte bacteriën. 
 
Klassieke producten gebruiken harde chemicaliën of antibiotica die zowel de slechte als de goede bacteriën doden. YUN daarentegen gelooft in het in evenwicht brengen van je huidflora. Dit niet enkel bij acne, maar ook bij tal van andere huidaandoeningen zoals couperose, rosaceae of atopische eczeem. 
 
De gepatenteerde revolutionaire bio-technologie van YUN gebruikt een leger aan goede bacteriën die de slechte bacteriën effectief bestrijden. In de klinische studie van YUN heeft 100% van de patiënten zichtbaar resultaat na 4 weken. YUN ontwikkelde een doeltreffende behandeling voor acne-symptomen voor zowel een vette als een droge huid, zowel voor jongerenacne als volwassenenacne. De behandeling is even effectief op de kin als op de rug. Op deze manier helpt YUN littekens te voorkomen. 
 
ACN+ Wash is een milde wasgel die overtollig talg weghaalt en de huid reinigt zonder het natuurlijke evenwicht aan te tasten. Zo wordt de voedingsbodem voor slechte bacteriën weggehaald.

ACN+ is geschikt voor de volwassen of droge huid. Bent u jonger dan 20 of hebt u een vette huid? Dan raden wij ACN aan.


Indicatie

 • Milde wasgel voor de normale en gemengde huid
 • Verwijdert overtollig talg (mild exfoliërend)
 • Vrij van harde surfactanten
 • Waarborgt en beschermt het natuurlijke evenwicht van de huid
 • Droogt niet uit
 • Geur: groen en aards
 • Gevoel: Schoon, gevoed en fris

Gebruik van YUN ACN+ Wash

Dagelijks ‘s morgens en ’s avonds aanbrengen op een vochtige huid en goed afspoelen met lauw water. Voor een optimale werking de ACN+ Cream aanbrengen.

Ingrediënten YUN ACN+ Wash

Aqua, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Glycereth-7 Caprylate/Caprate, Sucrose Laurate, Glycerin, PVP, Ethanol, Lactic Acid, Salicylic Acid, Sodium Hydroxide, Tocopheryl Acetate, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate
YUN ACN+ Wash 200 ml
€ 25,00
€ 22,50
(€ 11,25 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Yun acn+ wash

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer aangename wash in gebruik. Schuimt mooi op en droogt de huid niet teveel uit. Ik gebruik deze washcreme echter nog niet lang genoeg om over het resultaat te kunnen oordelen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Al veel middeltjes tegen acne geprobeerd en het enige dat leek te helpen was een zwaardere anticonceptiepil. Ik vreesde al voor het ergste toen ik stopte met de pil, en dan zag ik reclame van YUN. Bij mijn weten het enige product tegen acne dat je ook mag gebruiken tijdens de zwangerschap. Ik gebruik het nu al zo'n tweetal weken, dus het is misschien nog wat vroeg om te beoordelen, maar ik heb er wel een goed gevoel bij. Ik heb ook de indruk dat ik geen of amper nog puistjes bijgekregen heb, dus ik ben positief!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Je hebt weinig nodig van de Wash, je moet het wel met veel water naspoelen = vind ik minder, kraantjeswater maakt mijn huid droog. Best tezamen met de Crème gebruiken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een aangename wasgel die het gelaat met een fris, doch geen trekkerig gevoel, achterlaat. Deze gel combineer ik met de gelaatsverzorging in dezelfde reeks.

YUN ACN+ Wash kopen

Je kan YUN ACN+ Wash van het merk YUN, geproduceerd door Yun , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Acne of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Acne > Reiniger