€ 32,50
€ 27,86
Bespaar 14% (€ 4,64)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Ymea Totaal Nieuwe Formule

Ymea Totaal helpt bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk transpireren en stemmingswisselingen dankzij Cimicifuga racemosa (zilverkaars) en Vitex agnus-castus (monnikenpeper). De vitamines B5, B6, B12 en C dragen bij tot een normaal energieleverend metabolisme. Daarenboven is vitamine B5 belangrijk voor een normale mentale prestatie. Vitamine C & zink dragen bij tot het behoud van een stralende huid en zijn net zoals de vitamines B6, B9, B12 en D belangrijk voor een normale werking van de weerstand. Voor het behoud van gezonde botten zijn vitamine D, C en zink belangrijk. Ymea Totaal bevat geen hormonen en fyto-oestrogenen.

Indicatie

 • Opvliegers & prikkelbaarheid
 • Vermoeidheid
 • Weerstand & botten
 • Stralende huid

Gebruik van Ymea Totaal Nieuwe Formule

1 tablet per dag met een glas water innemen. De ondersteuning die Ymea biedt bij overgangsverschijnselen treedt geleidelijk op en is na een aantal weken optimaal. Het veranderingsproces in het lichaam is tijdens de overgang continu. Daarom wordt aanbevolen Ymea dagelijks te gebruiken indien u de overgangsverschijnselen optimaal wilt helpen verminderen. Gebruiksvoorzorgen: De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen, noch een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Bewaren op kamertemperatuur (15-25 °C) in zijn originele verpakking.

Ingrediënten Ymea Totaal Nieuwe Formule

Cimicifuga Racemosa-extract, Vitex Agnus-castusextract, Vitamine B5, Vitamine B6, Foliumzuur, Vitamine B12, Vitamine C, Vitamine D, Zink.
Ymea Totaal Nieuwe Formule 60 tabletten
€ 32,50
€ 27,86

Laatste reviews en ervaringen met Ymea totaal nieuwe formule

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem Ymea nu nog niet zo lang, op aanraden van de specialist-geneesheer, maar meen toch te mogen zeggen dat er reeds verbetering van de symptomen van de menopauze opgetreden is. Ik ga het in elk geval verder blijven gebruiken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Opvliegers zijn verminderd qua frequentie. Ik voel me fitter en slaap beter. Daarbij neem ik ook salie tegen nachtelijk zweten. Dit samen met Ymea Totaal is super.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tabletten neem ik al enkele jaren op aanraden van de huisdokter, als aternatief voor hormoontherapie. Of ze helpen durf ik niet te zeggen want ik heb wel af en toe last van opvliegers. Maar misschien zou dit erger zijn als ik ze niet nam ?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ben heel tevreden over dit product, gebruik het reeds meerdere jaren en voel me goed , zonder opvliegers of andere kwaaltjes , ben nu al een jaar overgestapt van Ymea tot ymea-total
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden neem dit produkt nu 14 dagen og.opvliegers meer dan de helt minder vooral savonds..had gehoopt dat ik ook beter ging slapen??? Dat is nog niet gebeurd

Ymea Totaal Nieuwe Formule kopen

Je kan Ymea Totaal Nieuwe Formule van het merk Ymea, geproduceerd door OMEGA PHARMA BELGIUM NV , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Ymea of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
50+ > Menopauze