€ 65,00
€ 41,60
Bespaar 36% (€ 23,40)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Ymea Totaal Nieuwe Formule Duopack

Ymea Totaal - menopauze
Het natuurlijke antwoord op de overgang

Ymea Totaal helpt bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk transpireren en stemmingswisselingen.Ymea Totaal is een natuurlijk product met een mengeling van plantaardige extracten, vitamines en mineralen dat speciaal ontworpen is om menopauzesymptomen te verlichten, zoals opvliegers, nachtelijke transpiratie en stemmingswisselingen. Het helpt je een gezond energieniveau te behouden, bestrijdt vermoeidheid en ondersteunt mentale prestaties.

Tijdens de menopauze moet je lichaam zich aanpassen aan een nieuwe werking. Een lager oestrogeenniveau veroorzaakt een onbalans in je lichaam , wat kan leiden tot opvliegers, stemmingswisselingen en nachtelijke transpiratie. Bovendien kan deze schommeling in je hormoonniveau ervoor zorgen dat je je de hele dag vermoeid en uitgeput voelt. Een gebrek aan essentiële voedingsstoffen kan tot oververmoeidheid leiden. 

Ymea Totaal is een product dat op natuurlijke wijze met je lichaam samenwerkt. Het helpt je om een gezond energie-metabolisme te behouden (vitamine B12), vermoeidheid te verminderen (foliumzuur) en mentale prestaties te ondersteunen (vitamine B5). Tegelijkertijd verlicht het opvliegers, nachtelijke transpiratie en stemmingswisselingen dankzij de natuurlijke extracten van zilverkaars en monnikspeper. Bovendien draagt vitamine B6 bij tot de regeling van de hormonale activiteit en ondersteunen vitamine D, vitamine C en zink je immuunsysteem.

Indicatie

 • Opvliegers & prikkelbaarheid
 • Vermoeidheid
 • Weerstand & botten
 • Stralende huid

Gebruik van Ymea Totaal Nieuwe Formule Duopack

Je neemt Ymea het best in met een glas water tijdens of na een maaltijd. Ymea wordt aangeraden als een dagelijks supplement tijdens de menopauze. Alle plantaardige extracten in de Ymea-producten worden goed verdragen en zijn geschikt voor langdurig gebruik. Je kunt Ymea dan ook je hele menopauze lang gebruiken.

Ingrediënten Ymea Totaal Nieuwe Formule Duopack

Cimicifuga Racemosa-extract, Vitex Agnus-castusextract, Vitamine B5, Vitamine B6, Foliumzuur, Vitamine B12, Vitamine C, Vitamine D, Zink.
€ 65,00
€ 41,60
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Ymea totaal nieuwe formule duopack

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik het nu ongeveer een jaar en geeft wel wat verlichting maar niet zo veel. Het effect zal niet bij iedereen even groot zijn. Het is zeker geen wondermiddel tegen opvliegers en nachtzweten zoals sommigen hier beweren ...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik ik al een hele tijd. Opvliegers zijn een pak minder, en mijn gewicht blijft nu op peill. Het is een beter alternatief tegenover chemische medicatie
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn vrouw gebruikt dit al zeer vele jaren Is twee jaar geleden eens twee maand gestopt had terug opvliegers , nachtelijk zweten en rimpels. dit alles is terug opgelost
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem al 2jaar ymea totaal.en neem niks anders meer.had daarvoor van alles gebrobeert niks hielp.tot in ymea totaal ontdekte.geen opvliegers meer.voel me super. Dank je wel ymea en Farmaline...
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit product is zeer effectief tegen nachtelijk zweten en stemmingswisselingen zonder de nadelen van hormonale behandeling. Ik neem het al iets meer dan een jaar zonder problemen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product tegen opvliegers als gevolg van de menopauze, wanneer ik ze niet neem, ik zweet veel, mijn haar is nat en mijn kleren.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ondertussen gebruik ik Ymea nu toch al een aantal maanden, op aanraden van de specialist-geneesheer, en ik vind toch dat er verbetering van de symptomen van de menopauze opgetreden is. Ik ga het in elk geval verder blijven gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit al verschillende jaren. Ik heb wel nog vapeurs maar misschien zou ik er anders nog meer hebben. Er zitten verschillende vitamines in en dit is zeker goed.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Vanwege de menopauze had ik zeer oncomfortabele opvliegers. Nu ik elke dag een Ymea Total tablet neem, is het voorbij.....
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden van Ymea totaal.Nog weinig last van warmte opwellers en nachtelijk transpireren is al helemaal verdwenen! Reeds langere inname.Een aanrader.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  perfect om mijn moeder aan te bevelen mijn moeder heeft ontvangen de gunstige effecten van de eerste week voelt ze zich beter in harmonie met haar lichaam beter bedankt voor deze goede kwaliteit product mijn moeder is in een betere vorm in het algemeen oneindig dankzij vs Farmaline een zeer mooie site zeer kostbare kussen duizend keer bedankt u
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik dit neem,zijn de symptomen van de menopauze snel afgenomen. Minder zweetbuien zowel overdag als 's nachts. Het duurt wel een maand vanaf inname om tot het gewenste resultaat te komen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb heel erge ongemakken van de menopauze : opvliegers, prikkelbaarheid, nervositeit, gewichtstoename, ... Ik probeerde Yméa en na een vijftal weken voelde ik beterschap.

Ymea Totaal Nieuwe Formule Duopack kopen

Je kan Ymea Totaal Nieuwe Formule Duopack van het merk Ymea, geproduceerd door OMEGA PHARMA BELGIUM NV , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Ymea of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
50+ > Menopauze