€ 65,00
€ 52,00
Bespaar 20% (€ 13,00)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Ymea Totaal Nieuwe Formule Duopack 1+1 GRATIS

Ymea Totaal helpt bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk transpireren en stemmingswisselingen dankzij Cimicifuga racemosa (zilverkaars) en Vitex agnus-castus (monnikenpeper). De vitamines B5, B6, B12 en C dragen bij tot een normaal energieleverend metabolisme. Daarenboven is vitamine B5 belangrijk voor een normale mentale prestatie. Vitamine C & zink dragen bij tot het behoud van een stralende huid en zijn net zoals de vitamines B6, B9, B12 en D belangrijk voor een normale werking van de weerstand. Voor het behoud van gezonde botten zijn vitamine D, C en zink belangrijk. Ymea Totaal bevat geen hormonen en fyto-oestrogenen.

Indicatie

 • Opvliegers & prikkelbaarheid
 • Vermoeidheid
 • Weerstand & botten
 • Stralende huid

Gebruik van Ymea Totaal Nieuwe Formule Duopack 1+1 GRATIS

1 tablet per dag met een glas water innemen. De ondersteuning die Ymea biedt bij overgangsverschijnselen treedt geleidelijk op en is na een aantal weken optimaal. Het veranderingsproces in het lichaam is tijdens de overgang continu. Daarom wordt aanbevolen Ymea dagelijks te gebruiken indien u de overgangsverschijnselen optimaal wilt helpen verminderen. Gebruiksvoorzorgen: De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen, noch een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Bewaren op kamertemperatuur (15-25 °C) in zijn originele verpakking.

Ingrediënten Ymea Totaal Nieuwe Formule Duopack 1+1 GRATIS

Cimicifuga Racemosa-extract, Vitex Agnus-castusextract, Vitamine B5, Vitamine B6, Foliumzuur, Vitamine B12, Vitamine C, Vitamine D, Zink.
€ 65,00
€ 52,00
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Ymea Totaal Nieuwe Formule Duopack 1+1 GRATIS

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Super super was dat een volledig pack gratis !!! Ymea totaal vind ik voor mezelf uitermate geschikt, met zilverkaars tegen opvliegers en nachtelijke opwellingen; de vitamines C , B5 B6 B12 B9, vit D, foliumzuur allemaal natuurlijke werkingen zonder bijwerkingen, bye bye moodswings, continu transpireren slapeloze nachten, en zeer goed voor de zenuwen ook door al de vitamine B. Wat zou ik zeggen ? dit is een produkt met multiple vliegen in een helende klap Top produkt !!! Het Leven is weer haalbaar ...

  Was deze beoordeling nuttig?

Ymea Totaal Nieuwe Formule Duopack 1+1 GRATIS kopen

Je kan Ymea Totaal Nieuwe Formule Duopack 1+1 GRATIS van het merk Ymea, geproduceerd door PERRIGO BELGIUM NV , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Ymea of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
50+ > Menopauze