€ 97,00
€ 77,60
Bespaar 20% (€ 19,40)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Ymea Totaal Nieuwe Formule 4-Pack 2+2 GRATIS

Ymea Totaal - menopauze
Het natuurlijke antwoord op de overgang

Ymea Totaal helpt bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk transpireren en stemmingswisselingen.Ymea Totaal is een natuurlijk product met een mengeling van plantaardige extracten, vitamines en mineralen dat speciaal ontworpen is om menopauzesymptomen te verlichten, zoals opvliegers, nachtelijke transpiratie en stemmingswisselingen. Het helpt je een gezond energieniveau te behouden, bestrijdt vermoeidheid en ondersteunt mentale prestaties.

Tijdens de menopauze moet je lichaam zich aanpassen aan een nieuwe werking. Een lager oestrogeenniveau veroorzaakt een onbalans in je lichaam , wat kan leiden tot opvliegers, stemmingswisselingen en nachtelijke transpiratie. Bovendien kan deze schommeling in je hormoonniveau ervoor zorgen dat je je de hele dag vermoeid en uitgeput voelt. Een gebrek aan essentiële voedingsstoffen kan tot oververmoeidheid leiden. 

Ymea Totaal is een product dat op natuurlijke wijze met je lichaam samenwerkt. Het helpt je om een gezond energie-metabolisme te behouden (vitamine B12), vermoeidheid te verminderen (foliumzuur) en mentale prestaties te ondersteunen (vitamine B5). Tegelijkertijd verlicht het opvliegers, nachtelijke transpiratie en stemmingswisselingen dankzij de natuurlijke extracten van zilverkaars en monnikspeper. Bovendien draagt vitamine B6 bij tot de regeling van de hormonale activiteit en ondersteunen vitamine D, vitamine C en zink je immuunsysteem.

Indicatie

 • Opvliegers & prikkelbaarheid
 • Vermoeidheid
 • Weerstand & botten
 • Stralende huid

Gebruik van Ymea Totaal Nieuwe Formule 4-Pack 2+2 GRATIS

Je neemt Ymea het best in met een glas water tijdens of na een maaltijd. Ymea wordt aangeraden als een dagelijks supplement tijdens de menopauze. Alle plantaardige extracten in de Ymea-producten worden goed verdragen en zijn geschikt voor langdurig gebruik. Je kunt Ymea dan ook je hele menopauze lang gebruiken.

Ingrediënten Ymea Totaal Nieuwe Formule 4-Pack 2+2 GRATIS

Cimicifuga Racemosa-extract, Vitex Agnus-castusextract, Vitamine B5, Vitamine B6, Foliumzuur, Vitamine B12, Vitamine C, Vitamine D, Zink.
€ 97,00
€ 77,60
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Ymea Totaal Nieuwe Formule 4-Pack 2+2 GRATIS

Schrijf een review
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Beoordeeld door
   

  de werking begint pas na 14 a 20 dagen inname. momenteel zo goed als geen opvliegers meer. een zinvolle review telt minimum 150 karakters, dus moet ik nog een beetje lulkoek vertellen, krijg het anders niet geplaatst

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Ondertussen 2 weken bezig en reeds minder last van opvliegers. Is het toeval......ik weet het niet. Ik ga in ieder geval door met dit product. Hopelijks wordt het nog beter.

  Was deze beoordeling nuttig?

Ymea Totaal Nieuwe Formule 4-Pack 2+2 GRATIS kopen

Je kan Ymea Totaal Nieuwe Formule 4-Pack 2+2 GRATIS van het merk Ymea, geproduceerd door PERRIGO BELGIUM NV , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Ymea of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
50+ > Menopauze