€ 39,50
€ 30,81
Bespaar 22% (€ 8,69)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Ymea Silhouet Nieuwe Formule Duo

Wat is Ymea Silhouet?

Ymea Silhouet is een natuurlijk product dat bestaat uit een mengeling van plantaardige extracten, vitamines en mineralen. Het ingrediënt Zilverkaars (Cimicifuga racemosa) is doeltreffend in het verlichten van menopauzesymptomen zoals opvliegers, nachtelijke transpiratie en humeurschommelingen. Het bevat ook verschillende plantaardige extracten die je helpen je figuur te behouden.
 • Ymea is een volledig gamma dat een oplossing biedt voor de meest gangbare klachten tijdens de menopauze.
 • Op basis van natuurlijke bestanddelen
 • Geschikt voor langdurig gebruik
Hoe behoudt Ymea Silhouet je figuur?

Lichamelijk onevenwicht tijdens de menopauze, wanneer het oestrogeenniveau onregelmatig vermindert, leidt niet alleen tot menopauzesymptomen zoals opvliegers en nachtelijke transpiratie, maar het kan ook je eetlust verhogen en je metabolisme vertragen. Daardoor verbrand je minder calorieën, wat het moeilijk maakt om je figuur te behouden. Ymea Silhouet brengt wisselingen in je lichaam op natuurlijke wijze in evenwicht zodat je je tijdens de menopauze goed kunt voelen. Zilverkaars verlicht symptomen zoals opvliegers, nachtelijke transpiratie en humeurschommelingen. Vitamine B6 draagt bij tot de regeling van de hormonale activiteit. Cayenne-extract draagt bij tot gewichtsverlies, Zure kers ondersteunt een gezonde vochtbalans en zink draagt bij tot een normaal koolhydraatmetabolisme, zodat je je figuur behoudt.

Indicatie

Ymea Silhouet is een natuurlijk product dat je helpt menopauzesymptomen te bestrijden en je figuur te behouden dankzij zijn unieke dubbele werking.

Gebruik van Ymea Silhouet Nieuwe Formule Duo

Neem twee capsules per dag in met een glas water, bij voorkeur tijdens het ontbijt.

Ymea wordt aangeraden als een dagelijks supplement tijdens de menopauze. Alle plantaardige extracten in de Ymea-producten worden goed verdragen en zijn geschikt voor langdurig gebruik. Je kunt Ymea dan ook je hele menopauze lang gebruiken.

Ingrediënten Ymea Silhouet Nieuwe Formule Duo

Cimicifuga Racemosa-extract, Cayennepeperextract, Prunus cerasusextract, Koper, Zink, Vitamine B6, Vitamine B12, Vitamine D3.

IngrediëntenDagdoseringADH*
Cimicifuga Racemosa-extract20 mg-
Cayennepeperextract20 mg-
Prunus cerasusextract50 mg-
Koper1000 ug100%
Zink10 mg100%
Vitamine B61,4 mg100%
Vitamine B122,5 ug100%
Vitamine D35 ug100%

*Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid volgens de Gezondheidsraad (=ADH) per 2 tabletten

Waarschuwing

Ymea Silhouet is een fytoproduct. 
 
Bij fytoproducten worden als actieve ingrediënten uitsluitend plantenmaterialen gebruikt, die niet worden verdund.

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 39,50
€ 30,81
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Ymea silhouet nieuwe formule duo

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden over Ymea. Zeer voordelig buij farmaline ook.Voordien nam ik ymea dag en nacht .na jaar onder contrr nu over gestapt op ymea silhouet i
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Snelle bestelling en een onberispelijke service om een waardering te geven voor het juiste verpakkingsproduct, voldoet aan mijn verwachtingen. Ik zal later terugkomen om u de ervaring met dit product te geven, want ik heb net mijn eerste doos besteld.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel veel last van nachtelijk transpireren en warmteopwellingen overdag. gebruik reeds vele maanden Ymea capsules. Ik probeerde ook andere middelen uit. Steeds keer ik terug naar Ymea produkten omdat ik hiermee de beste ervaringen heb.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Très bon produit, attendre au moins une semaine pour voir un début d'effet mais déjà moins de sueurs pendant la journée et/ou la nuit. Mon médecin et mes sœurs m'en ont dit que du bien donc d'ici une semaine, j'espère que, mes bouffées de chaleur auront encore diminuées.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik stond nogal sceptisch tegenover dit product omdat ik al vanalles had geprobeerd tegen opvliegers. Ik neem het nu al 6 weken en ik ben heel tevreden! Mijn opvliegers zijn veel minder en als ik er al eentje heb, is die ook veel minder hevig! Ik heb geen zin in zoetigheden, wordt snachts minder vaak wakker en ben 2,5kg afgevallen zonder dieet! Ook zijn mijn handen en voeten minder gezwollen door vochtophoping. Een echte aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben na een maand opnieuw begonnen met dit product. Ik voel me na 3 dagen reeds terug beter. Het doet wat het belooft. Blij dat ik het terug in huis heb ;-)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Al jaren gebruik in Ymea. Het helpt me om de vervelende menopauzekwaaltjes af te zwakken. Met Ymea Silhoutte help ik ook om mijn figuur in ‘vorm’ te houden.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik voelde me opgelucht, ik was erg ziek in mijn huid en mijn nachten waren erg pijnlijk. Ik weet dat het tijd kost om te handelen, maar het wordt in ieder geval steeds beter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik voel me er goed bij . Begin mijn dag ermee. Met een groot glas water. Meer energie en heb de indruk dat ik mijn gewicht beetje onder controle kan houden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik het al een paar weken,opvliegers en het nachtelijk zweten is veel vermindert,vooral in de zeer warme dagen is dat zeer welkom,Het helpt ook je figuur behouden
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  in de jaren vijftig en een paar opvliegers in de avond, heb ik besloten om ymea te testen, ik heb het gevoel dat ik heb minder opvliegers, maar ik denk dat ik nog steeds moet wachten
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik ben nieuw aan dit product, dus ik kan nog geen commentaar geven, maar als ik dat kan, wil ik graag mijn mening delen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden over de bestellingen die ik bij Farmaline plaats! Gemakkelijk te bestellen, veilige betaling en de levering vindt meestal al na 1 dag plaats. Super gemakkelijk om snel te bestellen en ik zit nooit zonder. Tevreden klant
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  product opnieuw in zeer korte tijd geleverd voldoet volgens mijn echtgenote volledig aan haar verachtingen dit is werkelijk een topproduct zonder ongewenste neveneffecten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tevreden voor mijn opvliegers , helpt wel. Vroeger lag ik kletsnat in bed en dat is wel beter.! Deze nieuwe formule ben ik nu maar juist aan het innemen .
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik 's ochtends ymea 2 capsules neem voor het ontbijt heb ik het gevoel dat ik minder opvliegers heb, slaap ik 's nachts beter en word ik niet meer wakker in het zweet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  door ik artrose heb en biocondil plus nc 2 te gebruiken is het merkelijk verbeterd van de pijn een aanrader . Door ymea te gebruiken zijn de opvliegers en de prikkelbaarheid weg zeker ook een aanrader

Ymea Silhouet Nieuwe Formule Duo kopen

Je kan Ymea Silhouet Nieuwe Formule Duo van het merk Ymea, geproduceerd door OMEGA PHARMA BELGIUM NV , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Ymea of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
50+ > Menopauze