€ 39,50
€ 26,50
Bespaar 33% (€ 13,00)
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Ymea Silhouet Nieuwe Formule Duo

Ymea Menopauze & Silhouet is een natuurlijk product op basis van zorgvuldig gekozen plantenextracten en helpt bij het reguleren van de schommelingen in het lichaam tijdens de menopauze.

Indicatie

Verschijnselen die gepaard gaan met de overgang zoals opvliegers en prikkelbaarheid. Daarnaast helpt Ymea Menopauze & Silhouet om uw gewicht onder controle te houden.

Ingrediënten Ymea Silhouet Nieuwe Formule Duo

Cimicifuga Racemosa-extract, Cayennepeperextract, Prunus cerasusextract, Koper, Zink, Vitamine B6, Vitamine B12, Vitamine D3.

Waarschuwing

Ymea Silhouet is een fytoproduct. 
 
Bij fytoproducten worden als actieve ingrediënten uitsluitend plantenmaterialen gebruikt, die niet worden verdund.

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
Ymea Silhouet Nieuwe Formule Duo 2x64 capsules
€ 39,50
€ 26,50

Laatste reviews en ervaringen met Ymea silhouet nieuwe formule duo

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik voel me er goed bij . Begin mijn dag ermee. Met een groot glas water. Meer energie en heb de indruk dat ik mijn gewicht beetje onder controle kan houden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik het al een paar weken,opvliegers en het nachtelijk zweten is veel vermindert,vooral in de zeer warme dagen is dat zeer welkom,Het helpt ook je figuur behouden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden over de bestellingen die ik bij Farmaline plaats! Gemakkelijk te bestellen, veilige betaling en de levering vindt meestal al na 1 dag plaats. Super gemakkelijk om snel te bestellen en ik zit nooit zonder. Tevreden klant
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  product opnieuw in zeer korte tijd geleverd voldoet volgens mijn echtgenote volledig aan haar verachtingen dit is werkelijk een topproduct zonder ongewenste neveneffecten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tevreden voor mijn opvliegers , helpt wel. Vroeger lag ik kletsnat in bed en dat is wel beter.! Deze nieuwe formule ben ik nu maar juist aan het innemen .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  door ik artrose heb en biocondil plus nc 2 te gebruiken is het merkelijk verbeterd van de pijn een aanrader . Door ymea te gebruiken zijn de opvliegers en de prikkelbaarheid weg zeker ook een aanrader

Ymea Silhouet Nieuwe Formule Duo kopen

Je kan Ymea Silhouet Nieuwe Formule Duo van het merk Ymea, geproduceerd door OMEGA PHARMA BELGIUM NV , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Ymea of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
50+ > Menopauze