Ymea Menopauze & Silhouet Duo 2x64 tabletten

€ 47,90
€ 28,74
Bespaar 40% (€ 19,16)
Op voorraad

Omschrijving van Ymea Menopauze & Silhouet Duo

Ymea Menopauze & Silhouet is een natuurlijk product op basis van zorgvuldig gekozen plantenextracten en helpt bij het reguleren van de schommelingen in het lichaam tijdens de menopauze.

Indicatie

Verschijnselen die gepaard gaan met de overgang zoals opvliegers en prikkelbaarheid. Daarnaast helpt Ymea Menopauze & Silhouet om uw gewicht onder controle te houden.

Gebruik van Ymea Menopauze & Silhouet Duo

Gebruiksaanwijzing

's Ochtends 1 witte gelule na het ontbijt met een glas water innemen.
's Avonds, 1 blauwe gelule met een glas water vóór het slapen innemen.

De ondersteuning die Ymea Menopauze & Silhouet biedt bij de overgangsverschijnselen treedt geleidelijk op en vereist het gebruik van meerdere weken om een optimaal resultaat  te bereiken.

Samenstelling

 • De gelule voor overdag van Ymea Menopauze & Silhouet bevat: Groene thee: anti-oxidatief en bevordert de vetverbranding; Liganen: helpen om opvliegers te verminderen; Yam: heeft een gunstige invloed op onregelmatige cycli; Chroom: werkt in op de koolhydraten.
 • De gelule voor 's nachts van Menopauze & Silhouet bevat: Citroenmelisse: werkt kalmerend en vermindert prikkelbaarheid; Lignanen: helpen om opvliegers te verminderen; Papaja-extract: ondersteunt de vochtbalans en draagt bij tot de vermindering van de opslag van vetten; Vitamines (E, A), Seleen: anti-oxidanten die helpen om de collageenvezels te beschermen en zo verslapping van de huid te voorkomen.

Ingrediënten Ymea Menopauze & Silhouet Duo

Ingrediëntenlijst per gelule per DAG:
Extract van Groene thee (Camellia Sinensis), Vlasextract (Linum usitatissimum), Vulstof (lactose), Gelatine, Yamextract (Dioscorea opposita), Anti-klontermiddelen (magnesiumstearaat, siliciumdioxide), Kleurstof (titaandioxide), Mineraal (chroom (Chroomchloride) 25 µg (62,5 % ADH*)).

Ingrediëntenlijst per gelule NACHT:
Extract van Citroenmelisse (Melissa officinalis), Vlasextract (Linum usitatissimum), Gelatine, Vulstof (lactose), Papja-extract (Carica Papaya), Vitamines (E 6 mg (50% ADH*), A 400 µg (50% ADH*), Anti-klontermiddelen (magnesiumstearaat, siliciumdioxide), Kleurstoffen (titaandioxide, indigokarmijn), Mineraal (Seleen (Natriumselenaat) 25µ (45,5% ADH)).

Waarschuwing

Ymea Silhouet is een fytoproduct. 
 
Bij fytoproducten worden als actieve ingrediënten uitsluitend plantenmaterialen gebruikt, die niet worden verdund.
Ymea Menopauze & Silhouet Duo 2x64 tabletten
€ 47,90
€ 28,74

Laatste reviews en ervaringen met Ymea menopauze & silhouet duo

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het is de eerste keer dat ik deze produckt gebruikt ik heb het al 2 weken gebruik ik moet wel wachten hoe het met de tijd zal zijn ik ben in mijn menopauze
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik ymea silouette neembheb ik veel minder last van een opgeblazen gevoel en mijn nachtrust is ook veel beter met minder hitte aanvallen. Je gemoed us ook veel beter dan dat gaat niet meer zo op en down.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ymea silouet helpt me al jaren om de overgang vlotjes te doorlopen. Heb weinig tot geen opvliegers en houdt mijn gewicht min of meer onder controle.Natuurlijk is het persoons gebonden, maar zeker het proberen waard!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben uitermate tevreden over Ymea Silhouet. De stemmingswisselingen zijn bijna volledig verdwenen en ik heb weer een normale nachtrust waardoor ik terug goed kan functioneren overdag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden over Ymea Menopauze het helpt de opvliegers onder controle te houden waardoor ik weer veel beter slaap en minder prikkelbaar ben
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product, gebruik het al lange tijd en kan niet zonder. Met dit product is de menopauze veel veel draaglijker. Aan te bevelen bij klachten door de menopauze. Bedankt farmaline.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  nog geen verbetering, nog steeds nachtzweten en silhouet het zelfde; Humeur is ook niet verbeterd...........................................................................
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  voor mij werkt het goed ,zo goed als geen opvliegers meer. Ik moet er wel aan denken om s'avonds ook nog ééntje in te nemen voor het slapen gaan.Met vriendelijke groeten Karin
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een fantastisch product, helpt tegen opvliegers, word er rustig van . kan er niet meer zonder, gebruik het al meer dan een jaar. een toppertjes
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeker aan te raden in combinatie met aangepaste voeding, dit wil zeggen zo weinig mogelijk suikers en vetten.. Duurt wel een paar weken vooraleer resultaat!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ymea helpt tegen menopausale ongemakken. Bij regelmatige inname en na een drietal weken voel je wel effect. Het gaat het de opvliegers en prikkelbaarheid wel wat tegen maar het is geen wondermiddel dat alle kwaaltjes doet verdwijnen.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ben ze nu 3 weken aan het nemen, maar merk er nog niet zo veel van. Ik zal ze nog maar wat doornemen, het tenslotte ook op plantaardige basis. Dat zal niet zo vlug werken dan gewoon geneesmiddelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik bestel dit regelmatig voor mijn moeder en zij is hier heel tevreden over. Ze zegt dat het goed helpt tegen opvliegers en dat het ook helpt om beter te slapen en in te slapen.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  tot nu toe nog altijd opvliegers. dag en nacht. veel meer plassen ook in de nacht.wil toch nog even doorgaan met ymea.voor mij zijn de hormonen veel beter.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tabletten heb ik bestelt voor mijn moeder. Voordien gebruikte ze menophytea tabletten en deze waren wel beter. Nadat ze één van de tabletten van Ymea heeft genomen, krijgt ze jeuk mss een soort van allergie...

Ymea Menopauze & Silhouet Duo kopen

Je kan Ymea Menopauze & Silhouet Duo van het merk Ymea, geproduceerd door OMEGA OTC, bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Ymea of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
50+ > Menopauze