Ymea Menopauze & Silhouet Duo 2x64 capsules

Omschrijving van Ymea Menopauze & Silhouet Duo

Ymea Silhouet is een natuurlijk product dat bestaat uit een mengeling van plantaardige extracten, vitamines en mineralen. Het ingrediënt Zilverkaars (Cimicifuga racemosa) is doeltreffend in het verlichten van menopauzesymptomen zoals opvliegers, nachtelijke transpiratie en humeurschommelingen. Het bevat ook verschillende plantaardige extracten die je helpen je figuur te behouden. Lichamelijk onevenwicht tijdens de menopauze, wanneer het oestrogeenniveau onregelmatig vermindert, leidt niet alleen tot menopauzesymptomen zoals opvliegers en nachtelijke transpiratie, maar het kan ook je eetlust verhogen en je metabolisme vertragen. Daardoor verbrand je minder calorieën, wat het moeilijk maakt om je figuur te behouden. Ymea Silhouet brengt wisselingen in je lichaam op natuurlijke wijze in evenwicht zodat je je tijdens de menopauze goed kunt voelen. Zilverkaars verlicht symptomen zoals opvliegers, nachtelijke transpiratie en humeurschommelingen. Vitamine B6 draagt bij tot de regeling van de hormonale activiteit. Cayenne-extract draagt bij tot gewichtsverlies, Zure kers ondersteunt een gezonde vochtbalans en zink draagt bij tot een normaal koolhydraatmetabolisme, zodat je je figuur behoudt.

Indicatie

Ymea Silhouet is een natuurlijk product dat je helpt menopauzesymptomen te bestrijden en je figuur te behouden dankzij zijn unieke dubbele werking.

Gebruik van Ymea Menopauze & Silhouet Duo

Neem twee capsules per dag in met een glas water, bij voorkeur tijdens het ontbijt. Ymea wordt aangeraden als een dagelijks supplement tijdens de menopauze. Alle plantaardige extracten in de Ymea-producten worden goed verdragen en zijn geschikt voor langdurig gebruik. Je kunt Ymea dan ook je hele menopauze lang gebruiken.
Ymea Menopauze & Silhouet Duo 2x64 capsules
€ 47,90
€ 28,74
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Ymea menopauze & silhouet duo

Schrijf een review
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb Ymea acht maanden stipt ingenomen en ik zie nauwelijks verandering. Het is een duur product dat bij mij bijna geen invloed heeft. Werkt amper, absoluut niet tevreden Ik ben overgeschakeld naar Sérélys waar de resultaten wel merkbaar beter zijn
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik Ymea neem, nu reeds 6 maanden, heb ik geen last meer van nachtelijk zweten en opvliegers. Het zorgt er ook voor dat ik mooi op gewicht blijf!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vandaag besteld en morgen geleverd.... Veel goedkoper dan bij de apotheker en je hoeft de deur nog niet uit.... ben blij dat we deze site gevonden hebben. Zelfde product en gratis geleverd... super
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Ymea nu al enkele maanden. Pas na 3 maanden had ik minder last van opvliegers maar zeker niet alle symptomen zijn verdwenen. De werking mag nog wat efficiënter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben er heel tevreden over het helpt mij echt wel , veel minder opvliegers en de levering ging heel snel de dag nadien had ik het al in huis echt tof en goede verpakking . Alles dik in orde hoor.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het is de eerste keer dat ik deze produckt gebruikt ik heb het al 2 weken gebruik ik moet wel wachten hoe het met de tijd zal zijn ik ben in mijn menopauze
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik ymea silouette neembheb ik veel minder last van een opgeblazen gevoel en mijn nachtrust is ook veel beter met minder hitte aanvallen. Je gemoed us ook veel beter dan dat gaat niet meer zo op en down.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ymea silouet helpt me al jaren om de overgang vlotjes te doorlopen. Heb weinig tot geen opvliegers en houdt mijn gewicht min of meer onder controle.Natuurlijk is het persoons gebonden, maar zeker het proberen waard!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben uitermate tevreden over Ymea Silhouet. De stemmingswisselingen zijn bijna volledig verdwenen en ik heb weer een normale nachtrust waardoor ik terug goed kan functioneren overdag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden over Ymea Menopauze het helpt de opvliegers onder controle te houden waardoor ik weer veel beter slaap en minder prikkelbaar ben
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product, gebruik het al lange tijd en kan niet zonder. Met dit product is de menopauze veel veel draaglijker. Aan te bevelen bij klachten door de menopauze. Bedankt farmaline.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  nog geen verbetering, nog steeds nachtzweten en silhouet het zelfde; Humeur is ook niet verbeterd...........................................................................
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  voor mij werkt het goed ,zo goed als geen opvliegers meer. Ik moet er wel aan denken om s'avonds ook nog ééntje in te nemen voor het slapen gaan.Met vriendelijke groeten Karin
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een fantastisch product, helpt tegen opvliegers, word er rustig van . kan er niet meer zonder, gebruik het al meer dan een jaar. een toppertjes
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeker aan te raden in combinatie met aangepaste voeding, dit wil zeggen zo weinig mogelijk suikers en vetten.. Duurt wel een paar weken vooraleer resultaat!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ymea helpt tegen menopausale ongemakken. Bij regelmatige inname en na een drietal weken voel je wel effect. Het gaat het de opvliegers en prikkelbaarheid wel wat tegen maar het is geen wondermiddel dat alle kwaaltjes doet verdwijnen.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ben ze nu 3 weken aan het nemen, maar merk er nog niet zo veel van. Ik zal ze nog maar wat doornemen, het tenslotte ook op plantaardige basis. Dat zal niet zo vlug werken dan gewoon geneesmiddelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik bestel dit regelmatig voor mijn moeder en zij is hier heel tevreden over. Ze zegt dat het goed helpt tegen opvliegers en dat het ook helpt om beter te slapen en in te slapen.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  tot nu toe nog altijd opvliegers. dag en nacht. veel meer plassen ook in de nacht.wil toch nog even doorgaan met ymea.voor mij zijn de hormonen veel beter.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tabletten heb ik bestelt voor mijn moeder. Voordien gebruikte ze menophytea tabletten en deze waren wel beter. Nadat ze één van de tabletten van Ymea heeft genomen, krijgt ze jeuk mss een soort van allergie...

Ymea Menopauze & Silhouet Duo kopen

Je kan Ymea Menopauze & Silhouet Duo van het merk Ymea, geproduceerd door OMEGA WELL-BEING , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Ymea of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
50+ > Menopauze