€ 26,50
€ 21,20
Bespaar 20% (€ 5,30)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Ymea Platte Buik

Ymea Platte Buik is een voedingssupplement op basis van de natuurlijke bestanddelen, zoals Dioscorea, dat helpt bij de verschijnselen van de menopauze zoals opvliegers, (nachtelijk) transpireren en stemmingswisselingen. Groene thee en Spaanse peper in deze formulering zorgen voor een gewicht in balans. Venkel en Malrove bevorderen de spijsvertering en helpen om darmgassen af te voeren die zorgen voor een opgeblazen gevoel en voor een bredere taille. Door zijn relaxerende eigenschappen, zorgt malrove voor een rustige slaap.

Indicatie

Dankzij de speciale formule heeft Ymea Platte Buik een drievoudige werking:
- Helpt bij overgangsverschijnselen (Dioscorea villosa);
- Helpt om een opgeblazen gevoel te voorkomen (Foeniculum vulgare, Marrubium vulgare)waardoor de buik platter wordt;
- Helpt om een gezond gewicht te behouden (Camellia sinensis, Capsicum annuum).

Gebruik van Ymea Platte Buik

2 tabletten per dag, onmiddellijk na de hoofdmaaltijd met een glas water innemen. De ondersteuning die Ymea Platte Buik biedt bij overgangsverschijnselen treedt geleidelijk op en is na een aantal weken optimaal. Het veranderingsproces in het lichaam is tijdens de overgang continu. Daarom wordt aanbevolen Ymea Platte Buik dagelijks te gebruiken indien u de overgangsverschijnselen optimaal wilt helpen verminderen.

Ingrediënten Ymea Platte Buik

Vulstoffen (maltodextrine, microkristallijne cellulose), Extract van groene thee (Camellia sinensis (L.) Kuntze), Extract van venkel (Foeniculum vulgare Mill.), Extract van malrove (Marrubium vulgare L.), Extract van wilde yam (Dioscorea villosa L.), Extract van Spaanse peper (Capsicum annuum L.), Antiklontermiddelen (siliciumdioxide, stearinezuur, magnesiumstearaat), Glansmiddelen(hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose), Middellange keten triglyceriden, Kleurstoffen (titaandioxide, geel ijzeroxide, zwart ijzeroxide, rood ijzeroxide).

Waarschuwing

De aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen, noch een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
€ 26,50
€ 21,20
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Ymea Platte Buik

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Product doet wat het beloofd, helpt bij nachtelijk zweten en buik is platter, minder gerommel. Product wordt goed verdragen door de maag. Dosering met een tablet per dag.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Ymea platte buik neem ik sinds enkele weken ter ondersteuning en tegen het nachtelijke zweten en het blijkt nog te helpen ook! Eindelijk weer wat langer doorslapen!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Dit product werkt heel goed.Een aanrader voor vrouwen in de overgang.Ook proficiat voor Farmaline,snelle en correcte levering.Ik zal in de toekomst altijd bij hen bestellen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Ymea Platte Buik kopen

Je kan Ymea Platte Buik van het merk Ymea, geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling 50+ of via de volgende categorie:
Afslanken > Platte Buik > In te nemen