€ 26,50
€ 17,23
Bespaar 35% (€ 9,27)
Promotie -35% korting geldig t.e.m. 31/12/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Ymea Menopauze & Silhouet Nieuwe Formule

Ymea Silhouet is een natuurlijk product dat bestaat uit een mengeling van plantaardige extracten, vitamines en mineralen. Het ingrediënt Zilverkaars (Cimicifuga racemosa) is doeltreffend in het verlichten van menopauzesymptomen zoals opvliegers, nachtelijke transpiratie en humeurschommelingen. Het bevat ook verschillende plantaardige extracten die je helpen je figuur te behouden. Lichamelijk onevenwicht tijdens de menopauze, wanneer het oestrogeenniveau onregelmatig vermindert, leidt niet alleen tot menopauzesymptomen zoals opvliegers en nachtelijke transpiratie, maar het kan ook je eetlust verhogen en je metabolisme vertragen. Daardoor verbrand je minder calorieën, wat het moeilijk maakt om je figuur te behouden. Ymea Silhouet brengt wisselingen in je lichaam op natuurlijke wijze in evenwicht zodat je je tijdens de menopauze goed kunt voelen. Zilverkaars verlicht symptomen zoals opvliegers, nachtelijke transpiratie en humeurschommelingen. Vitamine B6 draagt bij tot de regeling van de hormonale activiteit. Cayenne-extract draagt bij tot gewichtsverlies, Zure kers ondersteunt een gezonde vochtbalans en zink draagt bij tot een normaal koolhydraatmetabolisme, zodat je je figuur behoudt.

Indicatie

Ymea Silhouet is een natuurlijk product dat je helpt menopauzesymptomen te bestrijden en je figuur te behouden dankzij zijn unieke dubbele werking.

Gebruik van Ymea Menopauze & Silhouet Nieuwe Formule

Neem twee capsules per dag in met een glas water, bij voorkeur tijdens het ontbijt. Ymea wordt aangeraden als een dagelijks supplement tijdens de menopauze. Alle plantaardige extracten in de Ymea-producten worden goed verdragen en zijn geschikt voor langdurig gebruik. Je kunt Ymea dan ook je hele menopauze lang gebruiken.

Ingrediënten Ymea Menopauze & Silhouet Nieuwe Formule

Cimicifuga Racemosa-extract, Cayennepeperextract, Prunus cerasusextract, Koper, Zink, Vitamine B6, Vitamine B12, Vitamine D3.

Waarschuwing

Ymea Silhouet is een fytoproduct.

Bij fytoproducten worden als actieve ingrediënten uitsluitend plantenmaterialen gebruikt, die niet worden verdund.

Ymea Menopauze & Silhouet Nieuwe Formule 64 capsules
€ 26,50
€ 17,23

Laatste reviews en ervaringen met Ymea menopauze & silhouet nieuwe formule

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  doet niet wat het beloofd nog steeds opvliegers en mijn kilo's blijven er aan .. ik vind dit jammer want op tv is het precies een wonderproduct verpakking is wel mooi
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Ymea Menopauze Silhouet al sinds verschillende jaren. Tot enkele maanden geleden was ik heel tevreden (met de oude formule). Ik heb deze dan ook zo lang als mogelijk besteld op verschillende sites. Nu is het product nog enkel beschikbaar in de nieuwe formule en die blijkt totaal nutteloos. Ik denk niet dat ik het product nog zal aanschaffen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product al een hele tijd en ben er van overtuigd dat ik zonder dit product problemen zou hebben om mijn gewicht, sinds de overgang, onder controle te houden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kan nog niet echt een verbetering van mijn symptomen waarnemen gezien ik dit product nog maar 8 dagen aan het nemen ben, maar ik heb hoge verwachtingen :-) Het is wel gemakkelijk verteerbaar en baat het niet, dan schaadt het niet!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem het nu goed een week en ik ben heel tevreden! Ik heb minder opvliegers en ze zijn minder hevig! Ook ‘s nachts slaap ik beter omdat ik niet meer zo dikwijls wakker wordt badend in het zweet.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Je ne ressens aucun changement. J'en suis pourtant à ma deuxième boite. J'ai toujours des sueurs nocturnes, et quant à la silhouette rien de changé non plus.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had heel veel last van zweetbuien overdag en ook 's nachts. In combinatie met hop-pastilles en Yméa ben ik momenteel veel beter en slaap ik een stuk beter dan weken geleden toen ik om het anderhalf uur kletsnat wakker werd...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  très satisfaite du produit, je l'utilise depuis longtemps déjà m'aide pour les soucis liés à la ménopause (bouffées, fatigue et autres) idéal pour éviter la médication
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product. Toch vraagje. Mag je dit product heel de menopauze gebruiken dus elke dag. Of moet je na enkele weken gebruik een pauze inlassen? Is nogal dubbel uitgelegd hierboven
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product doet wat het belooft! Mijn gewicht blijft stabiel en ik heb geen opvliegers meer. Echt een aanrader voor wie in de menopauze zit. Gebruiksvriendelijk. Aanrader!
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Van mijn kant heb ik niet genoeg afstand om positief of negatief over Ymea Silhouette te praten. Ik kom later terug, je geeft een eerlijke mening. Binnenkort.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  sedert ik dit product neem zijn mijn opvliegers voor de helft verminderd. gedaan met het overvloedig zweten. dit product slaat onmiddellijk aan en geeft zeer vlug het gewenste resultaat.

Ymea Menopauze & Silhouet Nieuwe Formule kopen

Je kan Ymea Menopauze & Silhouet Nieuwe Formule van het merk Ymea, geproduceerd door OMEGA PHARMA BELGIUM NV , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Ymea of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
50+ > Menopauze