€ 53,00
€ 42,40
Bespaar 20% (€ 10,60)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Ymea Menopauze & Silhouet Nieuwe Formule Duopack 1+1 GRATIS

Ymea Silhouet is een natuurlijk product dat bestaat uit een mengeling van plantaardige extracten, vitamines en mineralen. Het ingrediënt Zilverkaars (Cimicifuga racemosa) is doeltreffend in het verlichten van menopauzesymptomen zoals opvliegers, nachtelijke transpiratie en humeurschommelingen. Het bevat ook verschillende plantaardige extracten die je helpen je figuur te behouden. Lichamelijk onevenwicht tijdens de menopauze, wanneer het oestrogeenniveau onregelmatig vermindert, leidt niet alleen tot menopauzesymptomen zoals opvliegers en nachtelijke transpiratie, maar het kan ook je eetlust verhogen en je metabolisme vertragen. Daardoor verbrand je minder calorieën, wat het moeilijk maakt om je figuur te behouden. Ymea Silhouet brengt wisselingen in je lichaam op natuurlijke wijze in evenwicht zodat je je tijdens de menopauze goed kunt voelen. Zilverkaars verlicht symptomen zoals opvliegers, nachtelijke transpiratie en humeurschommelingen. Vitamine B6 draagt bij tot de regeling van de hormonale activiteit. Cayenne-extract draagt bij tot gewichtsverlies, Zure kers ondersteunt een gezonde vochtbalans en zink draagt bij tot een normaal koolhydraatmetabolisme, zodat je je figuur behoudt.

Indicatie

Ymea Silhouet is een natuurlijk product dat je helpt menopauzesymptomen te bestrijden en je figuur te behouden dankzij zijn unieke dubbele werking.

Gebruik van Ymea Menopauze & Silhouet Nieuwe Formule Duopack 1+1 GRATIS

Neem twee capsules per dag in met een glas water, bij voorkeur tijdens het ontbijt. Ymea wordt aangeraden als een dagelijks supplement tijdens de menopauze. Alle plantaardige extracten in de Ymea-producten worden goed verdragen en zijn geschikt voor langdurig gebruik. Je kunt Ymea dan ook je hele menopauze lang gebruiken.

Ingrediënten Ymea Menopauze & Silhouet Nieuwe Formule Duopack 1+1 GRATIS

Cimicifuga Racemosa-extract, Cayennepeperextract, Prunus cerasusextract, Koper, Zink, Vitamine B6, Vitamine B12, Vitamine D3.

Waarschuwing

Ymea Silhouet is een fytoproduct.

Bij fytoproducten worden als actieve ingrediënten uitsluitend plantenmaterialen gebruikt, die niet worden verdund.

€ 53,00
€ 42,40
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Ymea Menopauze & Silhouet Nieuwe Formule Duopack 1+1 GRATIS

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullnonenone
  3/5

  Dit is op aanraden van de arts. Volgens haar is het iets ondersteunend maar niet dat je wonderen mag verwachten. Ik ben pas met dit product gestart en zal afwachten wat het geeft.

  Was deze beoordeling nuttig?

Ymea Menopauze & Silhouet Nieuwe Formule Duopack 1+1 GRATIS kopen

Je kan Ymea Menopauze & Silhouet Nieuwe Formule Duopack 1+1 GRATIS van het merk Ymea, geproduceerd door PERRIGO BELGIUM NV , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Ymea of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
50+ > Menopauze