Ymea Dag & Nacht 64 capsules

€ 23,95
€ 21,56
Bespaar 10% (€ 2,39)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Ymea Dag & Nacht

Ymea Dag & Nacht is een unieke formule die aparte capsules heeft voor overdag en 's nachts. Overdag helpt Ymea Dag & Nacht bij overgangsverschijnselen en 's nachts bij een goede nachtrust.

Ymea Dag & Nacht is een natuurlijk product dat helpt bij overgangsverschijnselen en om lekker te slapen.
Overdag:
 • Helpt bij opvliegers en transpireren
 • Helpt bij wisselende stemmingen en rusteloze gevoelens
's Nachts:
 • Helpt bij nachtelijk transpireren
 • Helpt om lekker te slapen
Tijdens de overgang neemt de productie van oestrogeen ongelijkmatig af. Daardoor ontstaan schommelingen in het lichaam, die overgangsverschijnselen kunnen veroorzaken als opvliegers, wisselende stemmingen, vermoeidheid en nachtelijk transpireren. Het nachtelijk transpireren en de lichamelijke en mentale veranderingen tijdens de overgang kunnen invloed hebben op de nachtrust.

De ingrediënten van Ymea Dag & Nacht zijn yam, hop en Vitex agnus-castus extract in de dagcapsule en melisse, hop, Vitex agnus-castus extract en melatonine in de nachtcapsule. Zo helpt het enerzijds bij typische overgangsverschijnselen en anderzijds bij een goede nachtrust. Ymea Dag & Nacht is een fytoproduct. Bij fytoproducten worden als actieve stoffen plantenextracten gebruikt, die niet worden verdund.

Het natuurlijke extract melisse in de nachtcapsule helpt te ontspannen en draagt bij aan een goede nachtrust. Vitex agnus-castus helpt bij overgangsverschijnselen, zoals nachtelijk transpireren. Verder bevat de nachtcapsule melatonine, een lichaamseigen stof. Zo helpt Ymea Dag & Nacht om lekker te slapen.

Indicatie

Ymea Dag & Nacht is een natuurlijk product dat klachten tijdens de menopauze verlicht en je een goede nachtrust biedt.

Gebruik van Ymea Dag & Nacht

Neem één witte dagcapsule ’s ochtends na het ontbijt met water in en neem één blauwe nachtcapsule 's avonds voor het slapen gaan met water in. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Ymea Dag & Nacht is een natuurlijk product dat gedurende de gehele overgang kan worden gebruikt.

Ingrediënten Ymea Dag & Nacht

Gellule dag (wit): 100mg Soja-extract, 75mg Yamextract, 20mg Extract van Monnikenpeper.

Gellule nacht (blauw): 150mg Extract van Citroenmelisse, 75mg Yamextract, 4mg Extract van Monnikenpeper.
Ymea Dag & Nacht 64 capsules
€ 23,95
€ 21,56
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Ymea dag & nacht

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Om een ​​adequate beoordeling te schrijven neem ik de Medicament niet lang genoeg. Een cijfer kan ik dus terecht geven in ongeveer 2-3 maanden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  het helpt wel om de menopauze door te komen. Dat het daadwerkelelijk de opvleigers doet verdwijnen dat is zo met momenten. Er zij nog ogenblikken dat je je echt ongemakkelijk voelt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over Farmaline, De Ymea helpt mij goed door de overgang. Het werd snel geleverd. en van de apotheker kreeg ik ook op een persoonlijk mailtje goed advies. Bedankt!!!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  ymea nacht is een zeer goede oplossing om s nachts beter te kunnen doorslapen helaas helpt de dag behandeling niet echt, hopelijk komt er een verkoop van doosjes apart

Ymea Dag & Nacht kopen

Je kan Ymea Dag & Nacht van het merk Ymea, geproduceerd door OMEGA WELL-BEING , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Ymea of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
50+ > Menopauze